Κυριακή, Ιουλίου 17

Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες της από τη Μύκονο είναι σκέτη «μαγεία»

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί και τους κοιλιακούς της

Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες της από τη Μύκονο είναι σκέτη «μαγεία»

Η Αθηνά Οικονομάκου και η οικογένειά της βρίσκονται αυτό το διάστημα στη Μύκονο και την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στο νησί των Ανέμων ο σύζυγός της και γνωστός επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος.

Την παρουσία τους στο νησί γνωστοποίησε η γοητευτική ηθοποιός, σχεδιάστρια και instagrammer, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, ξετρελαίνοντας τους ακολούθους της

αν κρίνουμε από τα σχόλια και τα likes που πέφτουν… βροχή.

 


Διατηρώντας σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τους παραπάνω από 1 εκατομμύριο followers της, στις νέες καλοκαιρινές αναρτήσεις της η ηθοποιός ποζάρει πότε με μαγιό, άλλοτε κάνει τις προτάσεις της στις γυναίκες δίνοντας έμπνευση για τις ενδυματολογικές τους επιλογές και άλλοτε δείχνει πλάνα από εξόδους της αλλά και φανερώνοντας τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες με τα παιδιά της.

Η Μύκονος έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι καθώς εκεί ήταν που γνωρίστηκαν το 2013. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει περιγράψει σε παλιότερη συνέντευξή της σχετικά με τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε».

Στο νησί των Ανέμων έγινε και ο γάμος του ζευγαριού. Για την ακρίβεια το ερωτευμένο ζευγάρι έχει παντρευτεί τρεις φορές, με σύμφωνο συμβίωσης, πολιτικό και θρησκευτικό γάμο και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, το Μάξιμο και τη Σιέννα. Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018, ενώ ο πολιτικός γάμος τους στο Γύθειο.

Αθηνα ΟικονομακουΜυκονος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .