Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Παυλίνα Βουλγαράκη: Ποζάρει τόπλες στην παραλία και εκτοξεύει τη θερμοκρασία

Η ερμηνεύτρια απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κύθηρα

Παυλίνα Βουλγαράκη: Ποζάρει τόπλες στην παραλία και εκτοξεύει τη θερμοκρασία

Στα Κύθηρα βρίσκεται η Παυλίνα Βουλγαράκη η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ερμηνεύτρια θέλησε να μοιραστεί ορισμένα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και

κατάφερε να εκτοξεύσει τη θερμοκρασία.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη βρέθηκε σε παραλία, παρέα με τον τετράποδο φίλο της και αφού απόλαυσε τη θάλασσα αφέθηκε στο χάδι του ήλιου και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

 

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα τα οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανίζεται τόπλες να ποζάρει στην αμμουδιά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αν δεν σου δίνει ηρεμία, ήρθε η ώρα να ησυχάσεις». Οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν στα σχόλια για την ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της.


 newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.