Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Το ΝΑΤΟ πλέον κάνει μόνο για παρελάσεις. Χρειάζεται ένας νέος ηγέτης και ένας νέος στρατός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σας έχω πει πολλές φορές ότι οι ηγέτες της Δύσης είναι ξεδοντιασμένες αδερφάρες. Το αυτό ισχύει και τον στρατιωτικό μηχανισμό που έχουν στήσει το ΝΑΤΟ.

Το έχετε καταλάβει εκεί στις Βρυξέλλες και στην Ουάσιγκτον ότι ο Πούτιν θα τελειώσει την δουλειά;; Είτε μόνος του, είτε με την συνδρομή των συμμάχων του;; Σίγουρα το χετε καταλάβει αλλά πως να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι να τον σταματήσετε και αντί για αυτό καίτε τις χώρες σας και τος λαούς σας.
 
Εκτός ότι τα δανεικά στην Ουρανία θα παραμείνουν δανεικά γιατί δεν θα υπάρχει σε μερικά χρόνια Ουκρανία να τα ξεπληρώσει. Το πιθανότερο ούτε ΕΕ και ΕΖ θα υπάρχουν.Μην περιμένετε το ΝΑΤΟ να κάνει απολύτως τίποτε. Τίποτα δεν θα κάνει, θα υπάρξουν τέτοιες εσωτερικές αντιδράσεις εντός των χωρών της συμμαχίας από την οικονομική κρίση που θα επιφέρουν διχόνοια εντός της συμμαχίας.
 
Και αν  κρίνω και από τις μαλακίες που λέει ο ΓΓ του ΝΑΤΟ για δύναμη κρούσης 300.000 αντρών που την βασίζει στον καλύτερο στρατό της Ευρώπης αυτόν του ΗΒ όταν το τελευταίο όχι μόνο κοιτάζει να μειώσει τον στρατό του σε 65-70.000 μαξ αλλά στην ουσία μόνο περίπου 4500 άνδρες πλήρως εξοπλισμένους μπορεί να διαθέσει χωρίς καν πυροβολικό και επιμελητεία και που αυτοί παραπάνω από μια εβδομάδα δεν μπορούν να αντέξουν στο πεδίο της μάχης.
 
Η συμμαχία πλέον δεν είναι παρά μια σκιά του προηγούμενου εαυτού της, μια αξιολύπητη συλλογή από υποχρηματοδοτούμενες στρατιωτικές οργανώσεις πιο κατάλληλες για το πεδίο παρελάσεων παρά για το πεδίο της μάχης. Κανένας στρατιωτικός οργανισμός δεν αντιπροσωπεύει αυτή την κολοσσιαία κατάρρευση σε αξιοπιστία και ικανότητα όσο ο Βρετανικός Στρατός.
 
Της πλάκας είναι. Μόνο για παρελάσεις κάνουν όλοι αυτοί. Χρειάζεται νέος ηγέτης.
 
Μόνο το ΗΒ και η Γαλλία μετά έχουν στρατό με εμπειρία μάχης αλλά ούτε αρκετή δύναμη έχουν με φουλ εξοπλισμό να στείλουν ούτε και επιμελητεία. Η δε Γαλλία αμφιβάλλω αν έρθει σε άμεση αντιπαράθεση με την Ρωσία Ιστορικά μετά τον ΒΠΠ κρατά πάντα σχέσεις με αυτήν. Τα δε γειτονικά κράτη όπως Πολωνία Λιθουανία και Εσθονία δεν έχουν υποδομές υποστήριξης σε στρατό του μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.