Τρίτη, Ιουλίου 12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΆΒΒΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ «Οι εκλογές είναι αναγκαίες»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΣΆΒΒΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ «Οι εκλογές είναι αναγκαίες»

Ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης παραχώρησε σήμερα 11/07/2022 ραδιοφωνική συνέντευξη στο σταθμό «Στο κόκκινο 105,5» και στον Κώστα Σαββόπουλο.

Μεταξύ των άλλων ο κ. Τσιτουρίδης επεσήμανε:

«Το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη με τις πολιτικές επιλογές και πρακτικές του, τις δεσμεύσεις του και τις διαχειριστικές αδυναμίες του δεν μπορεί να διασφαλίσει και να εγγυηθεί τη γεωπολιτική, πολιτική, οικονομική, κοινωνική

και οικολογική σταθερότητα και ομαλότητα στην χώρα. Οι εκλογές λοιπόν είναι αναγκαίες. Από την κάλπη της απλής αναλογικής επιβάλλεται ο σχηματισμός μιας νέας κυβέρνησης κοινωνικής, πατριωτικής, οραματικής και ριζοσπαστικής που θα κληθεί να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο του πεπρωμένου της χώρας μας και του λαού μας μέσα σ’ έναν κόσμο ραγδαίων αλλαγών».

 

Ακούστε  το ηχητικό της συνέντευξης.

 https://deri.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%83%ce%ac%ce%b2%ce%b2%ce%b1-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .