Σάββατο, Ιουλίου 16

Εκτσογλανισμός είναι Κυριάκο η πολιτική, κοινωνική συγκάλυψη από την ηγεσία της κυβέρνησης σου , της αποφυλάκισης Λιγνάδη καθώς και ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ της μάρτυρας ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗ -πρ.Υπουργού ΠΑΣΟΚ- στο ΚΚΠΠΑ με καθήκοντα να... προστατεύει παιδιά!

Εκτσογλανισμός είναι Κυριάκο η πολιτική, κοινωνική συγκάλυψη από την ηγεσία της κυβέρνησης σου , της αποφυλάκισης Λιγνάδη καθώς και ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ της μάρτυρας ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗ -πρ.Υπουργού ΠΑΣΟΚ- στο ΚΚΠΠΑ με καθήκοντα να... προστατεύει παιδιά!

ΓΑΛΑΖΙΟΙ: Ο ελεύθερος Λιγνάδης μας οδηγεί στο Συνταγματικό Δικαστήριο!

H πραγματικότητα σήμερα:

Ο ορισθείς από τον Πρωθυπουργό ως φίλος συμμαθητής και σύμβουλός του ενεπλάκη σε υπόθεση ανηλίκων και απολαμβάνει την ελευθερία του,σε αντίθεση με άλλους αυτής της κατηγορίας.Η Δικαιοσύνη μας λένε κλπ κλπ

Ο ορισθείς από τον Πρωθυπουργό και την υπουργό Μενδώνη επικεφαλής των ιερών και οσίων του πολιτισμού μας Δημ.Λιγνάδης ενεπλάκη σε βιασμούς ανηλίκων καταδικάστηκε

γιατί δεν προλαβαν να υπάρξουν παραγραφές σε 12 χρόνια κάθειρξη  και σε αντίθεση με κάθε άλλον καταδικασθέντα για παρόμοια αδικήματα απολαμβάνει την ελευθερία του.Η Δικαιοσύνη μας λένε κλπ κλπ

Παράγων της δίκης αυτής,τον οποίο πολιτικές δυνάμεις ταύτισαν στην γραμμή του Μαξίμου δήλωσε δημόσια ότι η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι ο Λιγνάδης είναι αθώος.Αναφέρθηκε σε δυο τακτικούς από τους επτά δικαστές ,η μία η πρώην αθλητική δικαστίνα στην Κυβέρνηση Σαμαρά. 

Προφανώς η "γραμμή" απο του Μαξίμου είναι να καταργήσουν έναν θεσμό που έπρεπε και πρέπει να ενισχύσουν καθώς η Δικαιοσύνη πάει απο βράχο σε βράχο και από βόθρο σε βόθρο όταν δικάζει κακουργήματα ισχυρών και επωνύμων.

Τον θεσμό των Μικτών Δικαστηρίων στα οποία οι 4 είναι ένορκοι πολίτες.

Στις δυτικές δημοκρατίες οι δικαστές είναι όλοι πολίτες όταν βγάζουν το "ενοχος η όχι ένοχος" και ο δικαστής διευθύνει μόνο τη δίκη και ορίζει την ποινή.

Οι ένορκοι εκεί απομονώνονται για να μην υπάρχουν τραμπουκισμοί και εξαγορές και απειλές και επιρροές κλπ.

Εδώ είναι εκτεθειμένοι σε κάθε επιρροή,απειλή και δυνητική εξαγορά και υπάρχουν αποφάσεις που "μιλούν".

Αντί να εκτιμήσουν το γεγονός ότι η Ελλάδα αποδεικνύεται πρωταθλητής και της δικαστικής διαφθοράς από τις συνεχείς καταδίκες της στα ευρωπαϊκά όργανα και δικαστήρια για θέματα που έχουν κριθεί απο την Ελληνική Δικαιοσύνη και να αφαιρέσουν "ύλη" ,δηλαδή την αποκλειστική αρμοδιότητα τακτικών δικαστών σε υποθέσεις χρυσοφόρες περνούν γραμμή για διωγμό των ενόρκων.οι οποίοι ως τώρα νομιμοποιούν,έστω ελάχιστα, την έκδοση των δικαστικών αποφάσεων "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ".

Ενδεικτικά:

1.Σχεδόν αμέσως με την έκδοση της απόφασης, μέλη του ακροατηρίου ξέσπασαν φωνάζοντας στο δικαστήριο «ντροπή σας, έχετε παιδιά αφήνετε ελεύθερο ένα βιαστή παιδιών».

(Και η Μενδώνη έχει γυιό)

2.Ο "Ρουβίκωνας" διέβη τα όσα μεσολαβούν και έκανε εκδήλωση στο σπίτι του καταδικασθέντος δημοσίου προσώπου με το υψηλότερο αξίωμα.

Το διαδίκτυο,το οποίο υποφέρει από τις αδιανόητα πολλές για τόσο μικρό χρονικό διάστημα,φωτογραφίες της προέδρου της Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου με τον Λιγνάδη και το σόγια τους,μιλάει για "προεδρευομένη Παιδεραστία",καθώς οι πολίτες,οι αδαείς και αμμόρφωτοι φαίνονται να υιοθετούν τις εκτιμήσεις πολιτικών δυνάμεων ότι υπήρξε άγριο παρασκήνιο για την αθώωση του Λιγνάδη,παρόμοιο με εκείνο για την καταδίκη των δημοσιογράφων ως μελών "συμμορίας" για να "καθαρίσουν" οι μιζαδόροι της ΝΟΒΑΡΤΙΣ

Κάποιος από το περιβάλλον του ΜΑΞΙΜΟΥ πρέπει να πει στον Πρωθυπουργό ότι πρέπει να αλλάξει αμέσως συμπεριφορά πριν ο κόσμος διαδηλώνει απέξω φωνάζοντας "δείξε μου τους φίλους σου να σου πούμε ποιός είσαι". 
 Και δεν αναφέρονται καν στον ζάμπλουτο(πόθεν ο νεανίας χωρίς χωράφια και καλλιέργειες στα Άδανα παίζει με τόσο εκατομμύρια;) Τούρκο που έγινε Έλληνας με την Ιντερπόλ να τον καταζητεί πια ως Έλληνα και όχι ως Τούρκο για τον ποινικό Κώδικα...

Ο κυνισμός & η υποκρισία τους γενικεύονται και διαλύουν τη Πατρίδα, την οικογένεια, την Θρησκεία .
Στην διακυβέρνηση των ΑΡΙΣΤΩΝ η Ελληνική δικαιοσύνη είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους…
Καταλάβαν όλοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό πως εξ αρχήςήταν στημένο ώστε να μην κάτσει φυλακή …

Εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ λέμε καθαρά στο Μητσοτάκη: Όλοι καταλάβαν , όλοι, πως το ΒΙΤΣΙΟΖΙΚΟ παρεάκι του ΜΑΞΙΜΟΥ προτίμησε τη ζημιά που παθαίνει με την αποφυλάκιση, παρά με αυτή που θα πάθαινε εάν άνοιγε το στόμα του ο Λιγνάδης…
Ο Λιγνάδης που είχε προσληφθεί να κάνει μαθήματα ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ στο ΜΑΞΙΜΟΥ …
Εμείς πάντως κρατάμε σε μια ακρούλα του μυαλού μας πως η Πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε την αθώωση του Λιγνάδηκαι για τους 4 βιασμούς. Αυτό μόνο!
Επίσης κρατάμε πως πριν λίγο καιρό ΑΝΩΤΑΤΟΣ δικαστικός, φίλος κι αυτος του Μητσοτάκη και της κ.Σακελλαροπούλου , συνελήφθη να δίνει κόκα σε ανήλικους στο σπίτι του…ο οποίος και παραιτήθηκε για να μη βγει κακό όνομα στη δικαιοσύνη...

Και τώρα οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ θέτουν ένα  ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟ ερώτημα:Υπάρχει κάποιος που δεν πιστεύει ότι ο  Λιγνάδης είναι ελεύθερος με πολιτική απόφαση;
Δυστυχώς ,όπως προκύπτει από την πολιτική ομπρέλλα,αυτά που ενώνουν τον Μητσοτάκη και τον Λιγνάδη, είναι πάρα-πολλά και ως εκ τούτου θα καθιστούσαν την μεθόδευση της ασυλίας του Λιγνάδη, μονόδρομο για τον Μητσοτάκη.
Το υπογραμμίζει η  γραμμή υπεράσπισης του που ήταν ότι όλα είναι μια σκευωρία για να πλήξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ιδιαίτερα  την ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ  Πολιτισμού Μενδώνη.
Και γιατί να θέλουν να πλήξουν την Μενδώνη ; Μήπως  γιατί τη ζηλεύουν μιας και θα ήθελαν πολλοι να είναι στη θέση της και να ρίχνουν τσιμέντα στην Ακρόπολη;

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ,γιατί δεν θα ήθελα να το πιστέψω ότι  ο Λιγνάδης είναι έξω γιατί -όπως διαδίδεται προφορικώς και γραπτώς έχει πολλά βίντεο.
Για τούτο έβαλαν μήπως  μεγάλα μέσα και εισέπραξαν δεύτερο,όπως και στους δημοσιογράφους,φιάσκο;
Γνώριζε πολλά,  εάν  έμπαινε μέσα θα έπαιρνε κι άλλους κι άλλες μαζί του;

Κυριάκο πρόσεχε μην ξεπεράσουν οι ΑΡΙΣΤΟΙ της διεφθαρμένης ΕΛΙΤ το ανώτατο στάδιο του«εκτσογλανισμού»…δανείζομαι την έκφραση από εσένα τον λόγιο πρωθυπουργό.

 

Εκτσογλανισμος είναι Κυριάκο η πολιτική, κοινωνική συγκάλυψη  από την ηγεσία της κυβέρνησης σου , της αποφυλάκισης Λιγνάδη.

Όπως εκτσογλανισμος είναι να κάνεις 7,5 δις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς σε τρία χρόνια ξεκοκκαλίζοντας δημόσιο χρήμα.

Εκτσογλανισμος είναι να πουλάς τη ΔΕΗ στο fund που διορίστηκε η κόρη σου και να βάζεις τον Στασση των 360.000 ευρώ το χρόνο να δίνει μπόνους 16 εκατομμύρια ευρώ στον εαυτό του και στους 250 διευθυντές golden boys που βόλεψες εκεί

Εκτσογλανισμος είναι να θεσπίζεις ασυλία στους τραπεζίτες για να κουκουλώσουν και να καθαρίσουν τα δικά σας δάνεια και των ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΩΝ και ταυτόχρονα να πλειστηριάσουν τα σπίτια του κοσμάκη για 15.000 ευρώ!!

Κατήφορος είναι χωρίς σταματημό…

Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του MeToo …
Αλλά να που δυστυχώς η καταδίκη είναι πύρρειος η νίκη αφού μετά από αυτή την απόφαση, τα  θύματα  θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Εν όψει όσων συμβαίνουν και τα αναφέρουμε επιγραμματικά παραπάνω στη Δικαιοσύνη εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ με αφορμή την αποφυλάκιση του Λιγνάδη προτείνουμε και απαιτούμε εδώ και τώρα να γίνει Συνταγματικό Δικαστήριο 

Επί τέλους!

Η Αλβανία έχει..εμείς γιατί όχι ;Και ακόμα απαιτούμε να πάψει να ορίζει η κάθε κυβέρνηση τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και εν γένει την ηγεσία του Δικαστικού σώματος . Επιτέλους πρέπει και στην Ελλάδα να μπαίνουν φυλακή, πρωθυπουργοί ,υπουργοί ,κλπ κρατικοί αξιωματούχοι !
Ήρθε η ώρα!

 

 

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .