Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Στέφανος Κορκολής: Ανέβαλε τη συναυλία του στον Κολωνό ως ένδειξη συμπαράστασης στους πυρόπληκτους

Ο Δήμος Αθηναίων, που διοργανώνει την εκδήλωση, θα ανακοινώσει σύντομα τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της - Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο αγαπημένος καλλιτέχνης
Stefanos_Korkolis
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε συνεννόηση με τους καλλιτέχνες, αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη για απόψε, συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη στο στο θέατρο Κολωνού ως ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής.

«Καμία νότα και καμία λέξη δεν μπορεί να "αναπνεύσει" στις στάχτες και στον πόνο που βιώνουν οι συμπολίτες μας» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο αγαπημένος καλλιτέχνης, δείχνοντας έτσι την ευαισθητοποίησή του για την κατάσταση που επικρατεί μετά τη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη.

Καμία νότα και καμία λέξη δεν μπορεί να «αναπνεύσει» στις στάχτες και στον πόνο που βιώνουν οι συμπολίτες μας. Η...

Posted by Stefanos Korkolis on Wednesday, July 20, 2022


Η μουσική αυτή βραδιά εντάσσεται στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων «Όλη η Αθήνα μία Σκηνή» και θα υπάρξει άμεση ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.

Στο μεταξύ, η χθεσινή καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν τα σημερινά προγράμματα πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν δήμοι και πολιτιστικοί φορείς. Γι’ αυτό καλό θα είναι το κοινό να ενημερωθεί από τους αρμόδιους.

 https://www.protothema.gr/culture/article/1266658/stefanos-korkolis-anevale-ti-sunaulia-tou-ston-kolono-other/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.