Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Ρήτρα αναπροσαρμογής: Έξαλλοι οι πολίτες με την απάτη στα νέα τιμολόγια του ρεύματος

fddbdf

Η πρεμιέρα του νέου συστήματος που θέσπισε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με το οποίο υποτίθεται ότι αναστέλλεται (και δεν καταργείται σε καμία περίπτωση) για έναν χρόνο η ρήτρα αναπροσαρμογής, προκάλεσε… ηλεκτροσόκ στους καταναλωτές.

Και αυτό γιατί στα νέα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος είναι ξεκάθαρο πως η ρήτρα αναπροσαρμογής έχει απορροφηθεί στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που αναμένεται να… εκτοξεύσει κι άλλο τους λογαριασμούς!

Παρά την επιδότηση που ανακοίνωσε χθες ο Κώστας Σκρέκας, η τιμή ανά κιλοβατώρα θα διαμορφωθεί τον Αύγουστο στα 15-17 λεπτά, έναντι 11 λεπτών που είναι σήμερα, αυξημένη δηλαδή περίπου κατά 40%!

Αυτό ήρθε μετά τις χρεώσεις-φωτιά που ανακοίνωσαν χθες οι πάροχοι, με τιμές αυξημένες πάνω από 50% σε σχέση με τις ισχύουσες τιμές.

Μερικές ενδεικτικές αντιδράσεις στο Twitter:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a1%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%82-%ce%88%ce%be%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.