Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΦΡΑΚΑΡΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ!

Γιατί δεν ανοίγουν την Πολυκλινική στην Πειραιώς που έκλεισε επί Σαμαρά ο Δωδεκάθεος Άδωνις Γεωργιάδης;;

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένα νοσοκομεία της Αθήνας, καθώς τα ράντζα επέστρεψαν στους διαδρόμους και μάλιστα με ασθενείς covid-19.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, έχει οδηγήσει το σύστημα υγείας να δέχεται πιέσεις, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στα non – covid περιστατικά.

Αναμονές για κρεβάτι σε ΜΕΘ

Συγκεκριμένα, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, στις παθολογικές κλινικές τα ράντζα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ το νοσοκομείο έχει υποχρεωθεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού να ανοίξει και δεύτερη κλινική. Παρόμοια κατάσταση παρατηρείται και σε άλλα νοσοκομεία.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη λίστα του ΕΚΑΒ, έχουν αρχίσει οι αναμονές για κρεβάτι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Συγκεκριμένα την Δευτέρα υπήρχαν 27 άτομα που βρίσκονταν σε λίστα αναμονής για κρεβάτι, ενώ σύμφωνα με την λίστα της Τρίτης, τα 27 άτομα έχουν γίνει συνολικά 31. Διευκρινίζεται πως πρόκειται για περιστατικά covid αλλά και non – covid.

Τα κρεβάτια, ωστόσο, σε όλες τις κλινικές covid, στα νοσοκομεία της Αθήνας, είναι όλα κατειλημμένα.

Σε ράντζα και κρούσματα covid

Το «Γ. Γεννηματάς» άνοιξαν 4 κλινικές covid και σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν περιπτώσεις που κάποια περιστατικά υποχρεώθηκαν να μεταβούν σε άλλα περιφερειακά νοσοκομεία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο στο Λαϊκό Νοσοκομείο, στην εφημερία της Δευτέρας, υποχρεώθηκαν να βάλουν δύο κρούσματα covid σε ράντζο σε διάδρομο και σε αναμονή για να βρεθεί κρεβάτι.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%95%ce%9b%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%99%ce%91-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a7%ce%99%ce%9b%ce%99%ce%91%ce%94%ce%95%ce%a3-%ce%91%ce%a3%ce%98%ce%95%ce%9d%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.