Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Τα κατά συνθήκη ψευδη

Nikolaos Kotsovos

Για καποιο λόγο τα συστημικά μέσα έχουν πρώτη είδηση μια μελετη της κ.Εμκε-Πουλοπουλου για το δημογραφικό στην Ελλάδα.

Μια από τις βασικές αιτίες λέει είναι το Ουκρανικό,το μπουλιγκ το #metoo# και κάτι φιλοσοφίες εξωπραγματικές ,ανούσιες και διαπιστώσεις φρεσκιες πχ πανδημιες

Το δημογραφικό στην Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο εδώ και 35χρονια που δεν υπήρχε το Ουκρανικό,τα δε τελευταία χρονια,τα χρόνια της φτώχειας ,των μνημονίων και των δισεκατομμυρίων στους μετανάστες που δίνουν κι όχι στους Έλληνες ,

το δημογραφικό για την ελίτ είναι μόνο κατά επίφαση πρόβλημα.

Οι κυβερνήσεις στην χώρα από το 2010 λάτρεις της παγκοσμιοποίησης και οπαδοί της "δήθεν ανοιχτης κοινωνίας" όταν μιλάνε για δημογραφικό ενοουν την λύση του προβλήματος μέσω των λαθρομεταναστών και των προσφύγων.

Η δημοσιότητα λοιπόν της Έκθεσης Εμκε-Πουλοπουλου μάλλον παρακαταθήκη είναι για να βάλει πλώρη η κ.Καθηγητρια για ΠΤΔ για κάνα ψηφοδέλτιο Επικρατείας ,Ευρωβουλή κλπ.

Τα κατά συνθήκη ψευδη


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.