Σάββατο, Ιουλίου 16

Dasha Mart: Η δίμετρη καλλονή που μας έχει κάνει να χάσουμε τον… ύπνο μας!

λκν

Κάθε φορά που ανεβάζει μία φωτογραφία στο Instagram κάνει τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί και ο λόγος είναι προφανής, καθώς το μεγάλο μπούστο και τα σφριγηλά της οπίσθια σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

Ο λόγος για την Dasha Mart, την μελαχροινή καλλονή με έδρα το Μαιάμι, η οποία διαθέτει εξαιρετικα “ανοίγματα” και συνηθίζει να δείχνει πολύ δέρμα, φορώντας σέξι εσώρουχα και αποκαλυπτικά μπικίνι σχεδόν σε κάθε της ανάρτηση.

Η Dasha έχει φιγουράρει στο εξώφυλλο του Playboy Mexico και ένα από τα κορίτσια που οι άντρες λατρεύουν στο Instagram, καθώς φροντίζει ιδιαίτερα τους 2.5 εκατ. οπαδούς της ανεβάζοντας φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

Σας την έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές, ωστόσο η ροή της στο Instagram γεμίζει αμέσως με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και είναι πραγματικά κρίμα να τις χάσετε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .