Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Κωστής Μαραβέγιας: Η πρόταση γάμου στα social media - Τι απάντησε

Κωστής Μαραβέγιας: Η πρόταση γάμου στα social media - Τι απάντησε
Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι αρκετά ενεργός στα social media, και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram έκανε ένα Q&A ώστε να αλληλεπιδράσει με τους θαυμαστές του. Ο ίδιος έμεινε έκπληκτος με τις ερωτήσεις και τα σχόλια που δέχτηκε και ιδιαίτερα με το σχόλιο που τον ζητούσε σε γάμο, καθώς ήταν αυτό που ξεχώρισε.


«Κωστή θα με παντρευτείς;» ρώτησαν τον Κωστή Μαραβέγια και εκείνος απάντησε με φωτογραφία της συζύγου του, Τόνιας Σωτηροπούλου: «Να ρωτήσω τη σύζυγο».


Το ζευγάρι πρόσφατα μετακόμισε και στο νέο του σπιτικό. Πρόκειται για ένα νεοκλασικό διαμέρισμα στο οποίο κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και τα vintage διακοσμητικά. Μόλις τελείωσαν τη μετακόμιση, ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Κεφαλονιά, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.
 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.