Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

«Η πείνα ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. Άνθρωποι θα ζήσουν ΜΟΝΟ λίγες εβδομάδες»! Αμερικανικά ΜΜΕ ρίχνουν «ΔΥΝΑΜΙΤΗ», vid

Προειδοποιούν τον πλανήτη και μιλάνε για ΣΧΕΔΙΟ

«Οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν μόνο λίγες εβδομάδες χωρίς φαγητό», αναφέρουν.

«Η Αμερική υποφέρει ήδη από έλλειψη τροφίμων που μπορεί να γίνει αισθητή από την αύξηση του κόστους και τα άδεια ράφια στα παντοπωλεία!

Αλλά αυτό είναι το εύκολο κομμάτι της ιστορίας, καθώς η κατάσταση θα χειροτερέψει πολύ

περισσότερο».

Αυτά μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και συνεχίζουν:

«Κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να δει ότι όλο αυτό έγινε σκόπιμα. Πάνω από δέκα χιλιάδες βοοειδή μόλις πέθαναν και μας λένε ότι οφειλόταν σε καύσωνα!

Τους τελευταίους 17 μήνες, σχεδόν 100 καταστροφές έπληξαν μυστηριωδώς την αμερικανική βιομηχανία τροφίμων.

Δεκάδες καταστροφικές πυρκαγιές έκαψαν εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων και σε πολλές περιπτώσεις προκλήθηκαν από μικρά αεροσκάφη που έπεσαν πάνω τους!!!

Χιλιάδες τόνοι κρέατος καταστράφηκαν, πάνω από 2 εκατομμύρια γαλοπούλες έχουν καταστραφεί, πάνω από 40 εκατομμύρια κοτόπουλα έχουν καταστραφεί και με το αυξανόμενο κόστος των καυσίμων, οι αγρότες δεν μπορούν να μαζέψουν τις καλλιέργειές τους.

Και είμαστε μόλις στην αρχή! Η πείνα έρχεται γρήγορα και οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν μόνο λίγες εβδομάδες χωρίς φαγητό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.