Τετάρτη, Αυγούστου 3

Δολοφονία Περιστέρι: Ο πατέρας της 17χρονης ζητά τη θανατική ποινή για τον Πακιστανό

Εξαφανισμένος ο δολοφόνος

Ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Περιστέρι ξέσπασε για τον θάνατο της κόρης του και μέσα στην οργή του ζήτησε τη θανατική ποινή για τον Πακιστανό δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος.

Όπως φάνηκε από την εξέταση του ιατροδικαστή, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για τη ζωή της, με τον δράστη να της κλείνει τη μύτη και το στόμα.

«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, αλλά γι’ αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω, τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα», είπε στο STAR ο πατέρας της 17χρονος.

Παράλληλα, τόνισε πως θεωρεί ως δράστη τον Πακιστανό «σύντροφο» της κόρης του, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την στιγμή που σημειώθηκε η δολοφονία.

«Είχε κλειδιά από το σπίτι, επομένως αφού δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η μητέρα και η αδελφή της δεν ήταν σπίτι, πιστεύω ότι αυτός το έκανε και όταν βρεθεί θα αντιμετωπιστεί όπως ορίζει ο νόμος», είπε στη συνέχεια.

Μάλιστα, ανέφερε πως είχε μιλήσει με την κόρη του λίγες μέρες πριν το τραγικό περιστατικό, σημειώνοντας ότι «μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Δε μου είπε ότι είχε κάποιο πρόβλημα, ότι είχε συμβεί κάτι που την είχε στεναχωρήσει. Αντίθετα, έδειχνε πολύ χαρούμενη, δεν μου έδειξε κάτι για να ανησυχήσω», είπε.

πηγη

.epilekta.com

ΣΧΟΛΙΟ: Η θανατική ποινή στην Ελλάδα καταργήθηκε το Δεκέμβριο του 1993 από την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου με τον Νόμο 2172/1993. Η Ελλάδα κατάργησε την θανατική ποινή για οποιοδήποτε έγκλημα το 2004.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .