Κυριακή, Αυγούστου 21

Βόλος: 18χρονη πέθανε μετά από τέσσερις μέρες στη ΜΕΘ

Βόλος: 18χρονη πέθανε μετά από τέσσερις μέρες στη ΜΕΘ

Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, 18χρονη από τον Αλμυρό, που μεταφέρθηκε σε κώμα στο Αχιλλοπούλειο, άφησε την τελευταία της πνοή νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 21 Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη. Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στον θάνατο παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι

πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα, γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σορό θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Η 18χρονη από τον Αλμυρό μεταφέρθηκε πριν τέσσερις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η καταπληξία είχε ως αποτέλεσμα την ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων και οι γιατροί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την αιτία της κατάρρευσης του οργανισμού της 18χρονης.

Οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στη μηχανική υποστήριξη και ζούσαν έξω από τη Μονάδα, ενώ συζητούσαν συνέχεια με τους γιατρούς, που τους επέτρεπαν την επαφή με το παιδί.

Πηγή: gegonota.news

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .