Δευτέρα, Αυγούστου 15

Ανησυχία στο Μαξίμου λόγω επανεμφάνισης Κ.Καραμανλή: Μιλά στις 31 Αυγούστου

 Εκδήλωση μνήμης-Τι καλό έκανε ο Κεφαλογιάννης για την Ελλάδα και τους Έλληνες;; Επειδή είχε διατελέσει υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. για πολλά χρόνια θα μιλήσει ο κουρασμένος στις 31 Αυγούστου !

Επαινούνται μόνοι τους ο ένας με τον άλλον οι κλέφτες πολιτικοί που φτώχυναν τους Έλληνες. Τι έγιναν τα λεφτά των Ελλήνων; Γιατί άδειασαν τα ταμεία του Δημοσίου;; Ποιος τ' άρπαξε και μας έβαλαν στα Μνημόνια για 100 χρόνια; Θα μας απαντήσει κανένα λαμόγιο;;

Σε μια δύσκολη θέση βρίσκεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς τα «χαστούκια» που δέχεται λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών είναι πολλά και απανωτά. 

Την ίδια ώρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η νέα επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος θα μιλήσει στις 31 Αυγούστου σε εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη, που ήταν ένας σημαντικός πολιτικός της Κρήτης και είχε διατελέσει υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. για πολλά χρόνια.

H επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού εν μέσω του μεγάλου σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών και παρακολουθήσεων εις βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη από την -υπό της εποπτεία του πρωθυπουργού- ΕΥΠ έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην κυβέρνηση, που βρίσκεται σε βέρτιγκο και με την αντιπολίτευση να ζητά την παραίτηση του πρωθυπουργού.

Κι αυτό γιατί στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν κρύβει τα λόγια του για τα εθνικά θέματα, αλλά και για τα θέματα δημοκρατίας, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που και ο ίδιος αλλά και πολλοί υπουργοί της δικής του κυβέρνησης είχαν πέσει θύματα υποκλοπών το 2006.

Συγκεκριμένα, στις 2 Φεβρουαρίου 2006 αποκαλύφθηκε από την τότε κυβέρνηση το μεγάλο σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών εις βάρος του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή, στελεχών της κυβέρνησης και άλλων παραγόντων της δημόσιας ζωής.

Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου των υπουργών Επικρατείας Θόδωρου Ρουσόπουλου, Δικαιοσύνης Αναστάση Παπαληγούρα και Δημόσιας Τάξης Γιώργου Βουλγαράκη.

Επίσης, στο Μέγαρο Μαξίμου δεν ξεχνούν την τελευταία ομιλία του πρώην πρωθυπουργού για τα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, στο Μέγαρο Μουσικής τον περασμένο Ιούνιο, η οποία ήταν άκρως επικριτική για την πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ομιλία του κ. Καραμανλή θα γίνει την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο «Νίκος Ξυλούρης», στα Ανώγεια. Λίγες ημέρες πριν, ο πρωθυπουργός θα έχει δεχθεί τα πυρά της αντιπολίτευσης στη Βουλή, στη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για τις υποκλοπές, που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει αποδεχθεί ο ίδιος, ενώ κανείς δεν αποκλείει μέχρι τότε να έχουν προκύψει κι άλλες αποκαλύψεις. Μια ηχηρή παρέμβαση του Καραμανλή τη δεδομένη χρονική στιγμή, που η κυβέρνηση δέχεται πυρά πανταχόθεν και βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, κάνει το Μαξίμου να «τρέμει» για ένα νέο σφυροκόπημα…

 pronews.gr στο Instagram

Να θυμίσουμε ότι δεν έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα εθνική θέματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .