Δευτέρα, Αυγούστου 15

Αφού έκανε τη… βλακεία, τώρα το παίζει “τρελός” – Τι είπε η πρώην γυναίκα του 34χρονου που “μπούκαρε” στο Εφετείο

gorgolitsas

Στο Δαφνί βρίσκεται από χθες ο 34χρονος Βασίλης Γοργολίτσας που μπήκε προχθές με το αμάξι στο πάρκινγκ του Εφετείου.

Σήμερα τον επισκέφθηκε ο δικηγόρος του, προκειμένου να μιλήσουν για την απολογία του ενώ η πρώην σύντροφός του έδωσε κατάθεση στην αστυνομία στην οποία δηλώνει άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της αναφέροντας πως το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί με τα δύο της παιδιά από την οικογενειακή εστία της Ηλιούπολης.

Στην απολογία του, ο Γοργολίτσας, θα ισχυριστεί ότι ήταν υπό την επήρεια χαπιών ecstasy, τη στιγμή της εφόδου στο Εφετείο Αθηνών, ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών αναμένεται να υποστηρίξει ο 34χρονος παίκτης ριάλιτι στην απολογία του στον ανακριτή.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου παίκτη ριάλιτι κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον 34χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr είπε πως: «Επισκέφθηκα τον εντολέα μου ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, ψυχολογική και σωματική, λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών. Ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία που θα αποδείξουν τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων».

Τι είπε η πρώην σύντροφος του
Την ίδια ώρα, η πρώην σύντροφός του, στην κατάθεση που έδωσε στην Δίωξη Ναρκωτικών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δηλώνει άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του 34χρονου, αναφέροντας πως το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί με τα δύο της παιδιά από το σπίτι.

«Είμαι πρώην σύντροφος του Γοργολίτσα Βασιλείου με τον οποίο έχουμε δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών και ένα κορίτσι ηλικίας ενός έτους. Με τον Γοργολίτσα Βασιλείο διαμέναμε μαζί για πέντε έτη, μέχρι και πριν 20 μέρες, οπότε και χωρίσαμε και πήγα μαζί με τα τέκνα μας να μείνουμε με τη μητέρα μου, λόγω οικογενειακών διαφόρων που είχαμε με τον Γοργολίτσα Βασιλείο.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα 13 Αυγούστου 2022 ήρθαν αστυνομικοί στην οικία όπου διαμένω και πραγματοποίησαν έρευνα με δικαστικό λειτουργό καθώς με ενημέρωσαν ότι ο Γοργολίτσας Βασίλειος πήγε στο εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητο μάρκας Nissan χρώματος λευκού ιδιοκτησίας μου και είπε στους εκεί αρμόδιους πως εντός έχει ναρκωτικά και χρήματα. Το συγκεκριμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο είναι μεν στο όνομα μου, όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Γοργολίτσας Βασίλειος, ο οποίος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά από τότε που το αγοράσαμε.

Εγώ έχω άλλο αυτοκίνητο. Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά και τα χρήματα που κατείχε ο Γοργολίτσας Βασίλειος εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε γνώριζα για κάποια παράνομη δραστηριότητα του ίδιου πόσο μάλλον με ναρκωτικά όσο μέναμε μαζί δεν είχα αντιληφθεί κάτι σχετικά με παράνομη δραστηριότητα».makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .