Πέμπτη, Αυγούστου 4

Ελεονώρα Μελέτη: Γυναίκα την χαρακτήρισε 53χρονη και της είπε ότι περνάει εμμηνόπαυση!

Ελεονώρα Μελέτη: Γυναίκα την χαρακτήρισε 53χρονη και της είπε ότι περνάει εμμηνόπαυση!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις γυναίκες που δεν μασούν τα λόγια τους. Συχνά πυκνά μέσω του λογαριασμού της στο Instagram παίρνει θέση για διάφορα θέματα ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ενεργή και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές όμως που η παρουσιάστρια του Mega δέχεται αρνητικά σχόλια και στα οποία δεν δίνει σημασία.

Αυτή τη φορά ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να απαντήσει σε μία γυναίκα που τη χαρακτήρισε 53χρονη και της είπε ότι περνάει εμμηνόπαυση!

«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα.

Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες;» έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη τα οποίο προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .