Πέμπτη, Αυγούστου 4

Ο Μπραντ Πιτ εξηγεί γιατί έβαλε φούστα στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας - «Όλοι θα πεθάνουμε»

Η συγκεκριμένη εμφάνιση του ηθοποιού είχε προκαλέσει αρκετά σχόλια με τα περισσότερα να αναφέρουν πως είναι  «κουλ και ακομπλεξάριστος»
pit-foysta
Σε περιοδεία για την προώθηση της νέας του ταινίας «Bullet Train» βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Μπραντ Πιτ και στην επίσημη πρεμιέρα στο Βερολίνο είχε κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο.

Μετά το ροδακινί κοστούμι που επέλεξε σε προηγούμενη εμφάνισή του και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, αυτή τη φορά ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με φούστα.

Πιο συγκεκριμένα, είχε επιλέξει ένα καφέ σύνολο με μία μακριά φούστα, την οποία συνδύασε με δερμάτινα μποτάκια. Φυσικά, έκανε για άλλη μια φορά τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν, με τις φωτογραφίες από την εμφάνισή του να κάνουν μέσα σε λίγες μόνο ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Μπραντ Πιτ στην πρεμιέρα του φιλμ που έγινε χθες στο Λος Άντζελες, έδωσε τη δική του εξήγηση για την επιλογή της φούστας, αναφέροντας στο Variety: «Δεν ξέρω! Όλοι θα πεθάνουμε, οπότε ας κάνουμε ό,τι μας κατέβει».

Η συγκεκριμένη εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στα social media. Χρήστες του Twitter κατέκριναν την επιλογή του, όμως οι περισσότεροι έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο «κουλ και ακομπλεξάριστο».
SPL5327410_013
SPL5327410_011
SPL5327410_020

Η ταινία «Bullet Train» βασίζεται στο best seller βιβλίο «Mariabeetle» του βραβευμένου Iάπωνα συγγραφέα Κόταρο Ισάκα. Στην υπόθεση, πέντε δολοφόνοι βρίσκονται σε ένα τρένο που ξεκινάει από το Τόκιο και ανταγωνίζονται μεταξύ τους για μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα. Ποιος θα καταφέρει να φτάσει στον τελευταίο σταθμό;

H σκηνοθεσία του φιλμ ανήκει στον Ντέιβιντ Λιτς αποτελεί την όγδοη συνεργασία μεταξύ του σκηνοθέτη και του 58χρονου σταρ, οι οποίοι συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1999 στο κορυφαίο «Fight Club».

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Mπραντ Πιτ, Τζόι Κινγκ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι και Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Φωτογραφίες: Kursi / SplashNews.com

https://www.protothema.gr/life-style/article/1270712/o-brad-pit-exigei-giati-evale-fousta-stin-premiera-tis-neas-tou-tainias-oloi-tha-pethanoume/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .