Δευτέρα, Αυγούστου 22

Τ.Γιαϊτζί: «Ανοίγουμε την πόρτα σε 5 εκατ. πρόσφυγες και τους ξαμολούμε στα νησιά και η ιστορία με την Ελλάδα τελειώνει»

 Τζιχάτ Γιαϊτζί: Αν η Τουρκία κάνει απόβαση στην Ελλάδα με αυτούς που πάνε με τις μηχανές στα ματς, η ιστορία με την Ελλάδα τελειώνει. Μόλις ανοίξουμε την πόρτα σε 5 εκατομμύρια πρόσφυγες και τους ξαμολήσουμε στα νησιά, η ιστορία τελειώνει»

«Η Τουρκία πρέπει οπωσδήποτε να στείλει το Αμπντουλχαμίτ Χαν κοντά στην περιοχή που συμφωνήθηκε με τη Λιβύη»

Τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία θα «τελειώσει» την ιστορία με την Ελλάδα ανέφερε ο πρώην αρχηγός του Επιτελείου των Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας, Τζιχάτ Γιαϊτζί και πνευματικού πατέρα του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας».

«Αν η Τουρκία κάνει απόβαση στην Ελλάδα με αυτούς που πάνε με τις μηχανές στα ματς, η ιστορία με την Ελλάδα τελειώνει. Μόλις ανοίξουμε την πόρτα σε 5 εκατομμύρια πρόσφυγες και τους ξαμολήσουμε στα νησιά, η ιστορία τελειώνει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τ.Γιαϊτζί αναφέρθηκε και στην δωρεάν παραχώρηση από τις ΗΠΑ αμυντικού υλικού στην Ελλάδα και είπε τα εξής:

«Εκατοντάδες ελικόπτερα, άρματα μάχης και θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού δωρήθηκαν, κάτι το απίστευτο».

Στη συνέχεια παραθέτει, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, ανύπαρκτες ελληνικές δηλώσεις: «Και ακριβώς πριν από αυτή την απόφαση δωρεάς, ο αρχηγός Στρατού Ξηράς της Ελλάδας, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης και ο πρωθυπουργός τι δήλωσαν, ξέρετε;

»Εκαναν δηλώσεις πως “Μετά από αυτήν τη δωρεά, ο στρατός ξηράς της Ελλάδας θα φτάσει σε μία πολύ ανώτερη κατάσταση απέναντι στον τουρκικό στρατό ξηράς”».

«Δεν θα φτάσουν!»

Και προσθέτει: «Δεν θα φτάσουν! Δεν θα φτάσουν! Δεν γίνεται αυτό. Ο μύλος με νερό από μακριά δεν γυρνάει. Χρειάζεται και θάρρος, το θάρρος που έχει το τουρκικό έθνος δεν υπάρχει σε κανέναν».

«Επεκτατικό» κράτος η Ελλάδα

Ο Τζιχάτ Γιαϊτζί είχε πρόσφατα χαρακτηρίσει την Ελλάδας «επεκτατικό» κράτος και είχε ζητήσει την πραγματοποίηση γεωτρήσεων από την Τουρκία στην περιοχή του παράνομου τουρκο-λιβυκού μνημονίου.

pronews.gr στο Instagram

«Η Τουρκία πρέπει οπωσδήποτε να στείλει το πλοίο Αμπντουλχαμίτ Χαν κοντά στην περιοχή που συμφωνήθηκε με τη Λιβύη. Να σηκώσουμε τη σημαία της τουρκικής δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) σε εκείνα τα ερευνητικά πλοία», είχε δηλώσει ο τούρκος απόστρατος, ώστε «να ετοιμαστεί το έδαφος για την αναγνώριση της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/t-giaitzi-anoigoume-tin-porta-se-5-ekat-prosfyges-kai-tous-ksamoloume-sta-nisia-kai-i-istoria-me-tin-ellada-teleionei/

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .