Παρασκευή, Αυγούστου 26

Αντώναρος: «Επιβεβαίωσα ότι παρακολουθούν το κινητό μου – Aπαράδεκτο!»

 Ο πρώην υπουργός του Κ. Καραμανλή τονίζει ότι η παραίτηση είναι μονόδρομος για τον Μητσοτάκη

Προ ημερών, ο Ευάγγελος Αντώναρος κατήγγειλε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο ίδιος έχει γίνει στόχος παρακολούθησης με τις συνομιλίες του να καταλήγουν στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός του Κώστα

Καραμανλή επανήλθε αποκαλύπτοντας ότι πλέον έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για παρακολούθηση του κινητού του. 

«Έχω επιβεβαιώσει από δύο διαφορετικές πηγές ότι παρακολουθούν το τηλέφωνο μου», δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο militaire.gr. «Δεν μου προκαλεί έκπληξη» σχολίασε και πρόσθεσε: «Αυτό το σύστημα εξακολουθεί να δρα. Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο αν με παρακολουθούν και αν ακούν όσα λέω. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Με ενοχλεί όμως γιατί αυτό είναι μια μεγάλη παραβίαση  του δικαιώματος που έχω ως Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης, στην απόλυτη ιδιωτικότητα και προστασία των προσωπικών μου συνομιλιών. Και με ενοχλεί ταυτόχρονα, γιατί αν παρακολουθούν εμένα, κρυφακούν και διάφορους κρίκους. Και δημόσια πρόσωπα αλλά και φίλους μου που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική. Εκτίθενται άνθρωποι, παραβιάζεται και η δικής του ιδιωτικότητα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα!» είπε ο κ. Αντώναρος.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε τις ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι οφείλει να παραιτηθεί. Όπως πρόσθεσε, η Δικαιοσύνη πρέπει να ελέγξει το ζήτημα σε βάθος.

Επιπλέον, ο κ. Αντώναρος έκανε λόγο για επικίνδυνους «επικοινωνιακούς χειρισμούς» σχολιάζοντας ότι το θέμα των ελληνοτουρκικών εμφανίζεται στα πρώτα θέματα της ενημέρωσης, κάθε φορά που η κατάσταση είναι δυσάρεστη για το Μαξίμου…

https://www.newsbreak.gr/politiki/369703/antonaros-epivevaiosa-oti-parakoloythoyn-to-kinito-moy-aparadekto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .