Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Tης Λέττας Καλαμαρά * 

Η πιο μαύρη σελίδα της Μεταπολίτευσης γράφεται αυτές τις ώρες με τη "Σεκουριτάτε" να παραιτείται υπό το βάρος των αποκαλύψεων βιασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κρατικοί υπάλληλοι σε Μέγαρο Μαξίμου και Κατεχάκη ομολογούν με τις παραιτήσεις τους ότι κατά συρροή δολοφόνησαν την Ελλάδα για δόλιους σκοπούς κατά παράβαση του Συντάγματος. Παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών σε μία εποχή διακυβέρνησης όπου ταυτόχρονα συνέβησαν δολοφονίες, απόπειρες και εκβιασμοί με κρατική κάλυψη ή/και απόκρυψη.

Η Χούντα Ιωαννίδη ωχριά μπροστά στο έργο Δημητριάδη και Κοντολέων. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν ήταν ο εντολοδόχος στην εξόντωση Ελλήνων πολιτών. Γιατί τότε είναι πολλά τα ζητήματα.

Ημέρα του Σωτήρος και ημέρα πυρκαγιάς στο Μεγάλο Πεύκο, το λίκνο των υπερασπιστών της Πολιτείας και Πολιτεύματος μας, ας ευχηθούμε από το thedayaftergr ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Αρκετά με τα παρακρατικά και παραστρατιωτικά καθεστώτα τους που γέμισαν τον κρατικό μηχανισμό με σαρκοβόρα αρπακτικά εξουσίας και αντάλλαγμα το ξεπούλημα της Ελλάδας και την εξόντωση πολιτών που αντιστέκονταν.Αναγέννηση και Ελευθερία χωρίς Νέμεσι δεν μπορεί να υπάρξει και ας ελπίσουμε να δικαστούν οι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί που εγκλημάτησαν εναντίον πολιτών, αξιωματικών, πολιτικών και δημοσιογράφων.

Αλλιώς, αν δεν μπορεί η δικαιοσύνη, είναι σίγουρο ότι θα μιλήσει ο λαός και ο αληθινός ηγέτης των Ελλήνων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.