Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Τη Δευτέρα αναμένονται εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για την υπόθεση των υποκλοπών

Τη Δευτέρα αναμένονται εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για την υπόθεση των υποκλοπών

Δημόσια παρέμβαση αναμένεται να πραγματοποιήσει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, όπως γνωστοποίησαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός δεν θα περιμένει το άνοιγμα της Βουλής καθώς πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου γνωστοποίησε ότι η κυβέρνηση θα αποδεχθεί ενδεχόμενα αιτήματα για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής και την εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, κάτι που ήδη έχει ζητήσει με δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.