Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

«Βιαστής είναι»: Και πάλι πανό κατά του Δ.Λιγνάδη στην Επίδαυρο [ΦΩΤΟ]

lignadis-4-1024x863-1

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με την απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Παρά την καταδίκη του για δύο βιασμούς ανηλίκων σε κάθειρξη 12 ετών, ανεστάλη η εκτέλεση της ποινής του και αποφυλακίστηκε.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη διαφωνία του ενώ και οι διαμαρτυρίες του κόσμου δεν έχουν τέλος.

Σε πολλά θέατρα της χώρας κάθε βράδυ σηκώνεται ένα πανό «διαμαρτυρίας», που γράφει «Βιαστής είναι», με σαφή αναφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Το ίδιο έγινε -ή καλύτερα ξαναέγινε- και το βράδυ του Σαββάτου (30/7) στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, εκεί όπου άλλοτε διέπρεπε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση «Αίας» του Σοφοκλή, το κοινό που βρέθηκε εκεί διαμαρτυρήθηκε για μια ακόμη φορά κατά της δικαστικής απόφασης για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.