Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Μία αστραπιαία βόλτα στη γειτονιά του κόσμου η ζωή μας

Μία αστραπιαία βόλτα στη γειτονιά του κόσμου η ζωή μας

Γι' αυτό βίωσε έντονα κάθε συναίσθημά σου. Πάρε τα ηνία της ζωής στα χέρια σου και μην περιμένεις τίποτα από κανέναν. Μην προσμένεις να ζήσεις το όνειρο για να νιώσεις το νόημα της ζωής σου από ξένες υπάρξεις. Είσαι εσύ για σένα .Ποτέ να μην αρκείσαι στο λίγο. Να πιστεύεις στον εαυτό σου ότι σου αξίζει το μέγιστο. Μην επαναπαύεσαι στα μέτρια .... Να ψάχνεις πάντα να βιώνεις τα πιο έντονα και τα πιο δυνατά. Πάψε να στεναχωριέσαι γι’ αυτά που πέρασαν, ανήκουν στο παρελθόν.

Μην μελαγχολείς γι’ αυτά που δεν έγιναν. Πάψε να περιμένεις πια αυτούς που δε γύρισαν, και μη σκορπίζεις τον εαυτό σου σε ανεκπλήρωτες φευγάτες αγάπες.. Μην κολλάς σε αιτίες και αφορμές για τις λάθος σου επιλογές, κι αυτές έπρεπε να τις βιώσεις, άλλωστε είναι εμπειρίες ζωής, γι’ αυτό μη μετανιώνεις. . Μη περιμένεις τις ευκαιρίες, η ζωή φεύγει , δημιούργησε τα καλύτερα για σένα μπορείς, η ζωή κρατά όσο ένα φύσημα τ' αγέρα, πρόλαβε να γευτείς τις χαρές της, ξεκίνα ΤΩΡΑ !

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.