Πέμπτη, Αυγούστου 11

Έκαψε το πρόσωπο της πρώην γυναίκας του με οξύ--Ποια είναι η τιμωρία; Να δικαστεί μετά από ένα χρόνο και σε τρία χρονάκια να κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος και η γυναίκα του μια ζωή με καμένο πρόσωπο;; Αυτή είναι η Δικαιοσύνη σας κύριοι της Κυβέρνησης ; Να τη βράσω τέτοια Δικαιοσύνη ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ - ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ

Έκαψε το πρόσωπο της πρώην γυναίκας του με οξύ

Επιμέλεια: Αδάμ Αλεξόπουλος

Επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο από τον 50χρονο πρώην σύζυγό της δέχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία 49χρονη έξω από το καθαριστήριο που εργαζόταν, στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας και στράφηκαν στο περιβάλλον την 49χρονη. Έτσι, σε σύντομο χρόνο, από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, τα φώτα έπεσαν στον 50χρονο πρώην σύζυγο. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον προσήγαγαν και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. με τις οποίες μίλησε η «Ζούγκλα» επεσήμαναν ότι ο 50χρονο προμηθεύτηκε το υδροχλωρικό οξύ από τοπικό σουπερμάρκετ. Ακολούθως μετέβη έξω από το καθαριστήριο και παραμόνευε στο σκοτάδι για το πότε θα εμφανιστεί η 49χρονη. 

Όταν η 49χρονη έφτασε έξω από την επιχείρηση στις 4 περίπου τα ξημερώματα για να ανοίξει το καθαριστήριο, ο 50χρονος την αιφνιδίασε. Την ακινητοποίησε με τη σωματική του διάπλαση, της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με ένα εμποτισμένο πανί για να μην ακουστούν οι κραυγές της. Αμέσως μετά και ενώ η 49χρονη προσπαθούσε να ξεφύγει, την περιέλουσε με το καυστικό υγρό στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκληθούν εγκαύματα στο πρόσωπο. 

Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό εντοπίζεται στο δεξί της μάτι. Το καυστικό υγρό της προκάλεσε χημικό έγκαυμα και η 49χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Οφθαλμολογικής Κλινικής, όπου παραμένει νοσηλευομένη αυτή την ώρα δίνει μάχη να αναστρέψει την πιθανότητα να πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Τι είπε στην αστυνομία ο 50χρονος

O 50χρονος, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα «Ελευθερία», φέρεται να ήταν εμμονικός με την πρώην σύζυγο του και να την ζήλευε παθολογικά. Μάλιστα, τα τοπικά μέσα επικαλούνται πληροφορίες, σύμφωνα μ τις οποίες, ο δράστης απευθυνόμενος στους αστυνομικούς τους είπε πως είχαν οικονομικές διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .