Σάββατο, Αυγούστου 20

Ελαιώνας: Αφρικανοί παράνομοι μετανάστες απειλούν Έλληνες – «Θα βάλουμε φωτιά και θα κόψουμε το λαιμό σας» (βίντεο)

 Επεισόδια στο καμπ των παράνομων μεταναστών στον Ελαιώνα

Νέα επεισόδια σημειώνονται το πρωί της Παρασκευής στο καμπ παρανόμων μεταναστών στον Ελαιώνα, εκεί που χθες το βράδυ εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκκένωσής του.

Η κυβέρνηση και η δημοτική αρχή θέλησαν να επιχειρήσουν στο σκοτάδι, υλοποιώντας την απόφαση για κλείσιμο της μοναδικής δομής που υπάρχει στον Δήμο Αθηναίων.

Ο Ελαιώνας είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στα δυτικά του δήμου Αθηναίων κοντά στον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισού με την Ιερά Οδό.

Ωστόσο, οι αλλοδαποί αντέδρασαν και κάποιοι μάλιστα, όπως η γυναίκα που θα δείτε στο βίντεο, απείλησαν να κόψουν λαιμούς και να σκοτώσουν και πως αποτελούν πρόβλημα πλέον για τις ελληνικές αρχές.

Σημειώνεται πως παρατηρούνται όλο και περισσότερα περιστατικά με παράνομους μετανάστες να απειλούν τους Έλληνες με κόψιμο λαιμού!

Σημειώνεται πως παρατηρούνται όλο και περισσότερα περιστατικά με παράνομους μετανάστες να απειλούν τους Έλληνες με κόψιμο λαιμού!


Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και «αλληλέγγυων» που «τραμπούκιζαν» τους υπαλλήλους

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα, με πρωταγωνιστές «αλληλέγγυους» και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλληλέγγυοι είχαν συγκεντρωθεί μαζί με 15-20 μετανάστες έξω από την Κεντρική Πύλη της Δομής Ελαιώνα και δεν επέτρεπαν την είσοδο σε κανέναν υπάλληλο στη δομή με αποτέλεσμα αυτοί να καταφέρουν να εισέλθουν στον χώρο με τη βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ.

Κάποια στιγμή οι «αλληλέγγυοι» οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειονότητα ήταν αλλοδαποί εισήλθαν στη δομή και τραμπούκισαν τους εργαζομένους. Χτυπούσαν τον οικίσκο στον οποίο είχαν μπει και τους απειλούσαν. Η πλειονότητα των «αλληλεγγυων» λένε αρμόδιες πηγές είναι ξένοι Γάλλοι, Γερμανοί και κάποιοι Έλληνες.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε πεντε προσαγωγές ατόμων.

 pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .