Δευτέρα, Αυγούστου 8

Από τον Μπόρις στον Κυριάκο, μια συγγνώμη δρόμος;

 Δηλαδή, οι βουλευτές της ΝΔ θα ικανοποιηθούν με τη… συγγνώμη του Κυριάκου, αφήνοντάς τον να κυβερνάει, διασύροντας διεθνώς θεσμούς και χώρα, ή θα τον «καρατομήσουν» αλά Μπόρις;

Από τον Μπόρις στον Κυριάκο, μια συγγνώμη δρόμος;

Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο, λέει ο σοφός λαός.

Κι έχει απόλυτο δίκιο.

Σε πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη;

Λες μια συγγνώμη και ξεμπέρδεψες.

Ή έτσι νομίζεις τουλάχιστον.

Γιατί αν είσαι κυβερνήτης σε σοβαρό κράτος, σε «τρώνε» πάραυτα, γράφοντας τη συγγνώμη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, για να μην καταρρεύσει το κύρος των θεσμών και της χώρας.

Και μάλιστα, για σκάνδαλο… παρανυχίδα μπροστά σε αυτό του… παραλίγο Μωυσή.

Διότι μη μας πείτε ότι έχει σχέση το… αθώο παρτάκι που έστησε ο Μπόρις εν μέσω καραντίνας κι έφαγε το κεφάλι του, με τη σκανδαλάρα των υποκλοπών που έστησε ο Κυριάκος και προσπαθεί να τη φορτώσει σε Δημητριάδη – Κοντολέοντα μπας και γλυτώσει το δικό του.

Φανταστείτε τι θα είχε πάθει ο Μπόρις αν παρακολουθούσε αρχηγό κόμματος και δημοσιογράφο.  

Ούτε καν συγγνώμη θα είχε προλάβει να πει, καθώς με το που έσκαγε η βόμβα, κατευθείαν θα είχε υποβάλει την παραίτησή του για ευνόητους λόγους.

Στο Ελλαδιστάν της Αγίας Οικογένειας εντούτοις, ο επικεφαλής του θαρρεί ότι με μια συγγνώμη θα υποβαθμίσει την κρισιμότητα της κατάστασης και στο τέλος θα βγει αλώβητος.  

Το τραγικό είναι, ότι ο Κυριάκος ούτε καν τόλμησε να τη ζητήσει με παρρησία δημοσίως (ίσως να το κάνει αύριο), προτιμώντας να τη… διαρρεύσει στο φιλοκυβερνητικό Βήμα.

Έλεος!!!

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Από τον Μπόρις στον Κυριάκο, μια συγγνώμη δρόμος;  Δηλαδή, οι βουλευτές της ΝΔ θα ικανοποιηθούν με τη… συγγνώμη του Κυριάκου, αφήνοντάς τον να κυβερνάει, διασύροντας διεθνώς θεσμούς και χώρα, ή θα τον «καρατομήσουν» αλά Μπόρις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .