Παρασκευή, Αυγούστου 12

ΤΟ ΠΡΟΩΡΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΒΟΥΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Νίκος Νικολόπουλος:

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο Νικος Νικολοπουλος στον δημοσιογράφο Δημ. Αυγερινό σχετικά με την δημοκρατική εκτροπή των υποκλοπών .

Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ πρωην υφυπουργός και σχεδόν επι τρεις δεκαετίες βουλευτης Αχαΐας καθως και επί χρόνια μελος του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΝΔ αποκάλυψε ότι 15.475 τηλέφωνα παρακολουθεί φέτος δηλαδή το 2021, η ΕΥΠ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ε.Π.Ε.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος είπε ότι είναι χιλιάδες οι ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΕΣ συνακροάσεις , ανύποπτων δεκάδων χιλιάδων πολιτων και κάποιων πολιτικών αντιπάλων και υπογράμμισε :

Επί Καραμανλή θυμάστε ότι όλοι συμφωνούσαν πως υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ

ΝΟΜΙΜΟΥ & ΗΘΙΚΟΥ; Επι «ΜΩΥΣΗ» - Κυριάκου Μητσοτάκη άλλαξε το δόγμα…

Ο ίδιος τώρα ως Πρωθυπουργός μας λέει πως ο,τι είναι ΝΟΜΙΜΟ μπορει ναναι & ΛΑΘΟΣ…

Και ακόμα είπε πως ότι είναι ΝΌΜΙΜΟ εάν ο ίδιος κρίνει διαφορετικά … μπορει και να μην εφαρμόζεται η εισαγγελική παραγγελία …

Δεν υπάρχει προηγούμενο στον πλανήτη να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη κάποιος μη εκλεγμένος, αλλά διορισμένος για κάτι που ήταν νόμιμο …

Ο Μητσοτάκης από την στιγμή που χαρακτήρισε την τεράστια δημοκρατική εκτροπή των παρακολουθήσεων ως "ολίσθημα" άφησε ανοιχτή την κερκόπορτα της καταπάτησης συνταγματικά κατοχυρωμένων ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΕΜΕΛΙΟΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ και μόνον γι’αυτο πρέπει να τον αναγκάσουμε να παραιτηθεί .

Είναι επικίνδυνη για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η παραμονή του στην πρωθυπουργία …

Επειδή επί πλέον λοιπόν νομίζει πως το ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ πρέπει να πιεστεί να δώσει εξηγήσεις εάν αυτός ιδιωτικοποίησε την Εθνική Ασφάλεια μέσω PREDATOR?

Κ αν ναι με ποιον επιχειρηματία στήθηκε το ΣΔΙΤ και ποιος το χρηματοδότησε χοντρά ?

Υ.Γ. Τα γενικόλογα της Κατερινας την κατάντησαν απο πρώτο πολιτη ένα «πλουμιστο» ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΓΩΝΙ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης εδώ:

https://www.facebook.com/NikNikolopoulos/videos/1653838245002913/?d=n

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .