Δευτέρα, Αυγούστου 1

Σείστηκε η Κωνσταντινούπολη από την ιαχή μυριάδων ”Πούτιν Πούτιν”! Ο Πούτιν κατέκτησε την Πόλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΕΝΕΡ

Ο Πούτιν κατέκτησε την Πόλη.. Χιλιάδες οπαδοί της Φενερμπαχτσέ φώναζαν ρυθμικά ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝ στο αγώνα με Δυναμό Κιέβου του Ζελένσκι. ΣΟΚ στην ΟΥΕΦΑ που σπεύδει να τιμωρήσει την Φενερμπαχτσέ!

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Champions League, Φενερμπαχτσέ-Ντιναμό Κιέβου την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη, Τούρκοι οπαδοί επευφήμησαν και χειροκρότησαν τον Ρώσο

πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αρκετά σουρεαλιστική σκηνή στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια του ρεβάνς του προκριματικού γύρου του Champions League μεταξύ της Φενερμπαχτσέ και της Ντιναμό Κιέβου. Στις εξέδρες του σταδίου Ulker Fenerbahce Sukru Saracoglu, οι οπαδοί φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη μέση του αγώνα.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επευφημούσαν τον «Βλαντιμίρ Πούτιν» αφού ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Κιέβου ήταν πανευτυχής μετά το γκολ.TURQUIE. Des Turcs crient “Vladimir Poutine” après que l’équipe ukrainien de football Dynamo Kyiv ait marqué un but contre Fenerbahce à Istanbul. Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επευφημούσαν τον «Βλαντιμίρ Πούτιν» αφού ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Κιέβου ήταν πανευτυχής μετά το γκολ. Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης με κωδικό έκτακτης ανάγκης. Συναντήθηκαν με τον παρατηρητή και τον εκπρόσωπο του αγώνα. Η επευφημία του Πούτιν θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .