Πέμπτη, Αυγούστου 25

Ιστορική αλλαγή στο «Καλημέρα Ελλάδα». Έγινε για πρώτη φορά…

Αλλαγές με το «Καλημέρα σας» κυριολεκτικά στην πολύ πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζαμε ότι πως η Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» ωστόσο μετά από 30 χρόνια η εκπομπή αποκτά για πρώτη φορά επί της ουσίας συμπαρουσιάστρια.

  • Μαζί στο τρέϊλερ οι δύο δημοσιογράφοι αλλά το σημαντικότερο που δεν το χαμπάριασε είναι στο κλείσιμό του «Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου» είναι η τελευταία φράση που ακούγεται στο τρέϊλερ.

Φαίνεται λοιπόν πως παρά τις φήμες η Μαρία Αναστασοπούλου πήρε αυτά που ήθελε από τον ΑΝΤ1 και φυσικά από τον μακροβιότερο δημοσιογράφο – παρουσιαστή της πρωινής ζώνης.

Έτσι λοιπόν ξεκάθαρα θα είναι η διάδοχός του όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια. Δεν θα γίνει πάντως μέσα στη φετινή σεζόν παρά το τι έχει δηλώσει ο δημοσιογράφος. Θα γίνει μετά τις εκλογές όποτε γίνουν και σε κάθε περίπτωση ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι στο πόστο του και όλη τη φετινή σεζόν.

 nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .