Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Ιστορική αλλαγή στο «Καλημέρα Ελλάδα». Έγινε για πρώτη φορά…

Αλλαγές με το «Καλημέρα σας» κυριολεκτικά στην πολύ πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζαμε ότι πως η Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» ωστόσο μετά από 30 χρόνια η εκπομπή αποκτά για πρώτη φορά επί της ουσίας συμπαρουσιάστρια.

  • Μαζί στο τρέϊλερ οι δύο δημοσιογράφοι αλλά το σημαντικότερο που δεν το χαμπάριασε είναι στο κλείσιμό του «Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου» είναι η τελευταία φράση που ακούγεται στο τρέϊλερ.

Φαίνεται λοιπόν πως παρά τις φήμες η Μαρία Αναστασοπούλου πήρε αυτά που ήθελε από τον ΑΝΤ1 και φυσικά από τον μακροβιότερο δημοσιογράφο – παρουσιαστή της πρωινής ζώνης.

Έτσι λοιπόν ξεκάθαρα θα είναι η διάδοχός του όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια. Δεν θα γίνει πάντως μέσα στη φετινή σεζόν παρά το τι έχει δηλώσει ο δημοσιογράφος. Θα γίνει μετά τις εκλογές όποτε γίνουν και σε κάθε περίπτωση ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι στο πόστο του και όλη τη φετινή σεζόν.

 nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.