Πέμπτη, Αυγούστου 25

Χύθηκε υγρό πάνω στο laptop; – Πως μπορείτε να «σώσετε» την κατάσταση

Χύθηκε υγρό πάνω στο laptop; – Πως μπορείτε να «σώσετε» την κατάσταση

Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Ένας μεγάλος φόβος όλων είναι να χυθεί κάποιο υγρό πάνω στο laptop μας.

Ωστόσο αν συμβεί αυτό, μην σας πιάσει απελπισία, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε.

Αν χυθεί κάτι πάνω στο laptop σας, ο χρόνος είναι καταλύτης. Κλείστε το επιτόπου, βγάλτε το από την πρίζα, και αφαιρέστε τη μπαταρία.

Μόλις αφαιρέσετε ό,τι μπορείτε, βρείτε την πιο απορροφητική πετσέτα που έχετε και σκουπίστε ό,τι μπορείτε. Μετά ανοίξτε το όσο περισσότερο γίνεται, και γυρίστε το ανάποδα.

Ακόμα κι αν δεν το έχετε δοκιμάσει, σίγουρα θα έχετε ακούσει για την «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» κινητών, τη σακούλα με το ρύζι. Λόγω της απορροφητικότητας του ρυζιού, θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση οποιουδήποτε υγρού από τις επιφάνειες των κινητών.

Οι απόψεις διίστανται ωστόσο για την επιτυχία αυτής της μεθόδου στα laptops. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να αφήσετε το laptop σας να στεγνώσει, για όσο περισσότερες ώρες μπορείτε, ακόμα και με τη βοήθεια ανεμιστήρα.

Εάν το laptop σας καλύπτεται από σχετική εγγύηση, επικοινωνήστε αμέσως με την εταιρεία. ίσως με αυτόν τον τρόπο καταφέρετε να γλιτώσετε και τις σακούλες με το ρύζι, και το κόστος της επισκευής.

pronews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .