Δευτέρα, Αυγούστου 22

Βουλή: Διορίζουν και τις κόρες τους! Σόι πάει το βασίλειο...

 Τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας θυμίζει η Βουλή, καθώς όποιος μπορεί διορίζει τους συγγενείς του και τους διασφαλίζει τα επόμενα χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας θυμίζει η Βουλή, καθώς όποιος μπορεί διορίζει τους συγγενείς του και τους διασφαλίζει τα επόμενα χρόνια. Οι διάδρομοι της άδειας λόγω θέρους Βουλής βοούν για το μεγάλο ρουσφέτι που έγινε και την οικογενειοκρατία που επανήλθε επί Τασούλα. Και μάλιστα από συνεργάτη που επέλεξε ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής…

Το κερασάκι στην τούρτα του νεποτισμού και της φαυλότητας ήταν ότι ο επίμαχος διορισμός έγινε μέσα στο καλοκαίρι, με τη Βουλή κλειστή! Πήγαν δηλαδή σαν τους κλέφτες!


Ο επίμαχος διορισμός αφορά την κόρη του ειδικού θεματικού γραμματέα της Βουλής Κώστα Δαλαγγέλη. Την τελευταία ημέρα που ήταν ανοικτή η Βουλή, την ώρα που κατέθεταν για τις υποκλοπές πολιτικών και δημοσιογράφων στην Επιτροπή Θεσμών ο αποπεμφθείς διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων και οι υπουργοί Γιώργος Γεραπετρίτης και Κυριάκος Πιερρακάκης, ο πρόεδρος της Βουλής ένα πράγμα είχε στο μυαλό του: πως θα διορίσει την κόρη του συνεργάτη του!

Έτσι στις 28 Ιουλίου υπέγραψε την απόφαση να διοριστεί η Παναγιώτα Δαλαγγέλη του Κωνσταντίνου για 2 χρόνια στη Βουλή. Η Π. Δαλαγγέλη είναι αρχιτέκτονας και θα επιβλέπει την εκπόνηση μελετών, καθώς και την επίβλεψη ή εκτέλεση έργων σε κτίρια της Βουλής…

Το έγγραφο του διορισμού

Σημείωση: η απόφαση Τασούλα αναρτήθηκε στις 5 Αυγούστου, όταν η Βουλή είχε κλείσει. Πιθανώς για να μην το πάρει χαμπάρι κανείς.
Η Π. Δαλαγγέλη είναι κόρη του Κ. Δαλαγγέλη, ο οποίος είναι ο ειδικός θεματικός γραμματέας της Βουλής αλλά και απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τον συνταξιούχο αεροπόρο Κ. Δαλαγγέλη τον διόρισε στη Βουλή ο Κ. Τασούλας (και δεν είναι ο μόνος συνταξιούχους αεροπόρος που έφερε στη Βουλή ο Κ. Τασούλας, υπάρχει και άλλος…).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .