Παρασκευή, Αυγούστου 26

Θωμάς Παλιούρας: «Όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό μου, οι γονείς μου στενοχωρήθηκαν και με έδιωξαν από το σπίτι»

Θωμάς Παλιούρας: «Όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό μου, οι γονείς μου στενοχωρήθηκαν και με έδιωξαν από το σπίτι»

Ο Θωμάς Παλιούρας έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αντίδραση των γονιών του, όταν ανακάλυψαν ότι ασχολείται με την υποκριτική. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Το έκανα πιο πολύ για να ικανοποιήσω τους γονείς μου. Πήγα στην Μπολόνια για σπουδές Ιατρικής και μετά πήρα μεταγραφή στην Αθήνα. Στο δεύτερο χρόνο που ήμουν στην Ιατρική, παράλληλα έδωσα και πέρασα στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Ωδείου.

Όμως δεν ξέρω γιατί, αλλά φοβήθηκα να πω στους δικούς μου ότι πηγαίνω για ηθοποιός. Το έμαθαν πολύ αργότερα όταν έκανα μια ραδιοφωνική εκπομπή με τη "Θεία Λένα" κι έγραψαν οι εφημερίδες τα ονόματα των συντελεστών.

Είδε τη δημοσίευση ένας συγγενής μας κι ενημέρωσε τους γονείς μου. Εκείνοι δεν έδωσαν σημασία ώσπου μία συμμαθήτριά μου από τη δραματική σχολή έκανε το λάθος όταν με ζήτησε στο τηλέφωνο ενώ είχα πάει διακοπές στην Κέρκυρα, να πει στη μάνα μου ότι πάμε μαζί στη δραματική σχολή και θέλει κάποιες σημειώσεις. Έτσι αποκαλύφθηκε το μυστικό κι οι γονείς μου στενοχωρήθηκαν πολύ. Όχι γιατί πήγαινα στη δραματική σχολή, αλλά γιατί τους το κράτησα κρυφό. Δεν μπορούσαν ποτέ να διανοηθούν ότι θα τους έλεγα ψέματα. Μόλις γύρισα από την εκδρομή, με έδιωξαν από το σπίτι.

Στενοχωρήθηκα. Πήγα σε ένα φίλο μου. Όμως ήξερα ότι μου είχαν αδυναμία και θα με συγχωρούσαν. Κι έτσι έγινε, Μια ημέρα κράτησε ο θυμός τους. Μετά άρχισαν να με ψάχνουν στους φίλους μου κι όταν με βρήκαν, μου ζήτησαν να γυρίσω σπίτι και να μην τους ξανακρύψω κάτι. Όμως δεν γινόταν να συνεχίσω την Ιατρική, γιατί ήδη εγώ δούλευα ως ηθοποιός, οπότε την παράτησα στο τελευταίο έτος»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .