Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Ανθή Σαλαγκούδη: Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι

Ανθή Σαλαγκούδη: Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Ανθή Σαλαγκούδη, καθώς κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι της στο Χαλάνδρι.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Σαλαγκούδη ανέφερε στους αστυνομικούς πως άγνωστοι αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της στο Χαλάνδρι και αφού μπήκαν μέσα, αφαίρεσαν κοσμήματα και

τσάντες μεγάλης αξίας.

Οι δράστες από ότι φαίνεται εισέβαλαν στο διαμέρισμα της δημοσιογράφου σε απροσδιόριστο χρονικό διάστημα από τις 12:00 το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου έως και τις 18:30 το απόγευμα του της Τρίτης 23 Αυγούστου, κι ενώ η ίδια έλειπε από αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η παρουσιάστρια ο άγνωστος ή οι άγνωστοι εφόσον αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι από τη πίσω όψη του κτιρίου, στη συνέχεια παραβίασαν το συρόμενο παράθυρο που οδηγεί στο σαλόνι του διαμερίσματος της. Οι δράστες αφού μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού της ερεύνησαν όλους τους χώρους, προκαλώντας τρομερή αναστάτωση. Στη συνέχεια αφαίρεσαν κοσμήματα κι αναστάτωση και εξαφανίστηκαν.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.