Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι απάντησε σε follower που υποστήριξε ότι αντιγράφει την Ελεονώρα Μελέτη

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι απάντησε σε follower που υποστήριξε ότι αντιγράφει την Ελεονώρα Μελέτη

Τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από τα άγχη και τους ρυθμούς της καθημερινότητας απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν σταματά να δημοσιεύει στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα ελληνικά νησιά.

Πρόσφατα, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου κάνει σερφ στη θάλασσα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια, αντιδράσεις και likes.

 

Μάλιστα μία από τις followers της έγραψε: «Όταν απλά αντιγράφεις την Ελεονώρα Μελέτη» βάζοντας φατσούλες που γελάνε.

 

 

Άμεση ήταν η απάντηση της Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύεις ότι πραγματικά ότι είχα ποτέ στη ζωή μου ανάγκη αντιγράψω άλλη γυναίκα; Παρεμπιπτόντως η Ελεονώρα Μελέτη είναι θεάρα οπότε μόνο κολακευτικά μπορώ να εκλάβω το σχόλιο σου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάποτε δεν απαντούσα πλέον κουράστηκα να δείχνω κατανόηση σε κακόβουλα σχόλια. Σε όποιον δεν αρέσω Δεν χρειάζεται να με ακολουθεί τα πράγματα είναι τόσο απλά» govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.