Πέμπτη, Αυγούστου 25

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι απάντησε σε follower που υποστήριξε ότι αντιγράφει την Ελεονώρα Μελέτη

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι απάντησε σε follower που υποστήριξε ότι αντιγράφει την Ελεονώρα Μελέτη

Τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από τα άγχη και τους ρυθμούς της καθημερινότητας απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν σταματά να δημοσιεύει στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα ελληνικά νησιά.

Πρόσφατα, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου κάνει σερφ στη θάλασσα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια, αντιδράσεις και likes.

 

Μάλιστα μία από τις followers της έγραψε: «Όταν απλά αντιγράφεις την Ελεονώρα Μελέτη» βάζοντας φατσούλες που γελάνε.

 

 

Άμεση ήταν η απάντηση της Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύεις ότι πραγματικά ότι είχα ποτέ στη ζωή μου ανάγκη αντιγράψω άλλη γυναίκα; Παρεμπιπτόντως η Ελεονώρα Μελέτη είναι θεάρα οπότε μόνο κολακευτικά μπορώ να εκλάβω το σχόλιο σου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάποτε δεν απαντούσα πλέον κουράστηκα να δείχνω κατανόηση σε κακόβουλα σχόλια. Σε όποιον δεν αρέσω Δεν χρειάζεται να με ακολουθεί τα πράγματα είναι τόσο απλά» govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .