Πέμπτη, Αυγούστου 11

Φοβερός Όρμπαν: “Θέλουμε λιγότερες drag queen και περισσότερους Τσακ Νόρις”

Θερμή ήταν η υποδοχή του Βίκτορ Όρμπαν στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στο Ντάλας όπου και έγινε δεκτός με παρατεταμένα...

Θερμή ήταν η υποδοχή του Βίκτορ Όρμπαν στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στο Ντάλας όπου και έγινε δεκτός με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

«Αν αμφιβάλλει κανείς κατά πόσον είναι ίδιοι οι προοδευτικοί φιλελεύθεροι και οι κομμουνιστές, ρωτήστε εμάς στην Ουγγαρία (…)

Το ίδιο είναι, και γι’ αυτό πρέπει να τους ξανανικήσουμε» είπε ο Όρμπαν στο αμερικανικό ακροατήριο.

Στην ομιλία του ο Ούγγρος πρωθυπουργός έκανε λόγο για έναν πολιτισμικό πόλεμο και τάχθηκε για άλλη μια φορά κατά των λαθρομεταναστών και των φιλελεύθερων αξιών.

Μύδροι Όρμπαν κατά των Δημοκρατικών

Επικεφαλής μιας υπερσυντηρητικής δεξιάς εθνικιστικής κυβέρνησης από το 2010 στην Ουγγαρία, ο Όρμπαν έχει συγκρουστεί με την ΕΕ για τις επιθέσεις του στο Κράτος Δικαίου και στο συνέδριο του CPAC εμφανίστηκε ως πρότυπο, που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα πλέκοντας το εγκώμιο της «παραδοσιακής οικογένειας».

«Χρειαζόμαστε λιγότερες drag queen και περισσότερους Τσακ Νόρις» είπε, αναφερόμενος στον φίλο του, διάσημο Αμερικανό ηθοποιό και ένθερμο υποστηρικτή του Τραμπ.

Ο Όρμπαν περιέγραψε εαυτόν ως «παλιομοδίτη μαχητή της ελευθερίας» και ισχυρίστηκε ότι η χώρα του πολιορκείται από «προοδευτικούς φιλελεύθερους».

«Είμαι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην Ευρώπη. Ο μοναδικός πολιτικός στην ήπειρό μας που αντιμάχεται τη μετανάστευση, πατέρας πέντε παιδιών και παππούς πέντε εγγονιών», συνέχισε.

Κι έστρεψε τα βέλη του κατά των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ: «Έχουν κάνει τα πάντα για να βάλουν μια σφήνα μεταξύ μας. Με μισούν και συκοφαντούν εμένα και τη χώρα μου, όπως μισούν εσάς και συκοφαντούν την Αμερική που εκπροσωπείτε», είπε.


πηγη

 https://www.epilekta.com/2022/08/drag-queen.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .