Πέμπτη, Αυγούστου 11

Γριά κακίστρω χτύπησε με το μπαστούνι της ένα άκακο σκυλάκι που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο.Κρατήστε για ένα μήνα την σύνταξή της και μια ολόκληρη μέρα να παραμείνει στο πεζοδρόμιο και χωρίς νερό!

Το ζώο έφυγε από το σημείο έντρομο και βγάζοντας κραυγές πόνου

Οργή στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη χτύπησε με μπαστούνι αδέσποτο σκυλί που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο

Οργή στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη χτύπησε με μπαστούνι αδέσποτο σκυλί που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο

Σοκ και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και που δείχνει μια ηλικιωμένη να πετάει το μπαστούνι της σε ένα σκύλο που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο προκειμένου να τον διώξει από το σημείο.

Η ηλικιωμένη βαδίζει με δυσκολία και πλησιάζει το ανυποψίαστο ζώο έξω από μια μάντρα σπιτιού. Στη συνέχεια πετάει το μπαστούνι της πάνω στο ζώο, το οποίο  ακούγεται να βγάζει μια κραυγή πόνου και τρέχει να απομακρυνθεί έντρομο

 

Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια, όπως αναφέρει το thesstoday.gr προκάλεσε πλήθος αρνητικών αντιδράσεων από πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις, οι οποίοι ζητούσαν στα σχόλια ο μάρτυρας να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία, προκειμένου να τιμωρηθεί η ηλικιωμένη για την πράξη της.

Κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε το βίαιο περιστατικό στο Α.Τ. Λαγκαδά και σε βάρος της 75χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .