Τρίτη, Αυγούστου 23

Katerina Sozinova: Η Ρωσίδα με τις εντυπωσιακές αναλογίες

ΡΩΣΙΔΑ

Ποτέ κανείς δεν βαρέθηκε στο προφίλ της Katerina Sozinova. Και γι’ αυτό φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο το μοντέλο από τη Ρωσία. Με καταγωγή από την Αγία Πετρούπολη, η Katerina επιβεβαιώνει το ρητό που θέλει τις Ρωσίδες να είναι οι ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.

Έχει συνεργασίες με τεράστια brand του πλανήτη, όπως το Maxim, και οι εντυπωσιακές αναλογίες της την έχουν βοηθήσει ώστε να δημιουργήσει το δικό της κοινό στο Instagram.

Ένα πιστό κοινό που μετράει 191.000 followers, οι οποίοι την ραντίζουν με likes, καρδούλες και σχόλια. Είμαστε σίγουροι πως το DM της είναι γεμάτο από μηνύματα αλλά εκείνη δεν έχει χρόνο γι’ αυτά.

Βλέπει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ως ένα όχημα για να ανοίξει κι άλλες δουλειές. Και μεταξύ μας δεν κάνει καθόλου άσχημα. Όσο, μάλιστα, μας βομβαρδίζει με φωτογραφίες με μαγιό και εσώρουχα…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .