Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Katerina Sozinova: Η Ρωσίδα με τις εντυπωσιακές αναλογίες

ΡΩΣΙΔΑ

Ποτέ κανείς δεν βαρέθηκε στο προφίλ της Katerina Sozinova. Και γι’ αυτό φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο το μοντέλο από τη Ρωσία. Με καταγωγή από την Αγία Πετρούπολη, η Katerina επιβεβαιώνει το ρητό που θέλει τις Ρωσίδες να είναι οι ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.

Έχει συνεργασίες με τεράστια brand του πλανήτη, όπως το Maxim, και οι εντυπωσιακές αναλογίες της την έχουν βοηθήσει ώστε να δημιουργήσει το δικό της κοινό στο Instagram.

Ένα πιστό κοινό που μετράει 191.000 followers, οι οποίοι την ραντίζουν με likes, καρδούλες και σχόλια. Είμαστε σίγουροι πως το DM της είναι γεμάτο από μηνύματα αλλά εκείνη δεν έχει χρόνο γι’ αυτά.

Βλέπει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ως ένα όχημα για να ανοίξει κι άλλες δουλειές. Και μεταξύ μας δεν κάνει καθόλου άσχημα. Όσο, μάλιστα, μας βομβαρδίζει με φωτογραφίες με μαγιό και εσώρουχα…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.