Σάββατο, Αυγούστου 20

Στέλεχος φαρμακοβιομηχανίας: «Υπήρχαν τρελά ελαττώματα στο mRNA εμβόλιο της Moderna και ο FDA το γνώριζε»

Τι δήλωσε η Alexandra (Sasha) Latypova για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

Η Alexandra (Sasha) Latypova έδωσε συνέντευξη στον Robert F. Kennedy Jr. και προχώρησε σε σοβαρές αποκαλύψεις για το mRNA εμβόλιο της Μοderna για τον κορωνοϊό, αλλά και για το ρόλο που «έπαιξε» ο FDA. 

Υπήρχαν «τρομερά ελαττώματα» στις κλινικές δοκιμές εμβολίου της Moderna για

τον COVID-19 — και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) το γνώριζε, σύμφωνα με την Alexandra Latypova, πρώην στέλεχος της φαρμακευτικής βιομηχανίας που εξέτασε σχεδόν 700 σελίδες εγγράφων που υπέβαλε η Moderna στον FDA ως μέρος της διαδικασίας αίτησής του.

Η Latypova, η οποία έχει 25 χρόνια εμπειρίας στην φαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη, ξεκίνησε μια σειρά επιτυχημένων εταιρειών — κυρίως επικεντρωμένες στην δημιουργία και την αναθεώρηση κλινικών δοκιμών.


 

Η Latypova, η οποία έχει 25 χρόνια εμπειρίας στην φαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη, ξεκίνησε μια σειρά επιτυχημένων εταιρειών — κυρίως επικεντρωμένες στην δημιουργία και την αναθεώρηση κλινικών δοκιμών.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του « RFK Jr. The Defender Podcast », είπε στον Κένεντι τι έμαθε αφού εξέτασε τα έγγραφα της Moderna, τα οποία ελήφθησαν μέσω ενός αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας.

Η Latypova είπε στον Kennedy ότι από τις σχεδόν 700 σελίδες, περίπου 400 σελίδες είναι άσχετες μελέτες που η Moderna επανέλαβε πολλές φορές.

Η Moderna, υπέβαλε επίσης τρεις εκδόσεις μιας ενότητας, είπε, η ειδικός, η οποία περιείχε μόνο αφηγηματικές περιλήψεις των μελετών της Moderna, αλλά όχι πραγματικά αποτελέσματα μελέτης.

«Έτσι, μας λείπει ακόμη ένας μεγάλος αριθμός αποτελεσμάτων, όπως πλήρεις εκθέσεις που υποστηρίζουν τα αφηγήματα για τα εμβόλια», είπε η Latypova στον Kennedy.

Ο FDA «προφανώς δεν είχε αντίρρηση» σε τίποτα από αυτά που είπε η Moderna. «Αυτό, για εμένα, είναι απόδειξη συμπαιγνίας με τον κατασκευαστή», τόνισε.

Η Latypova συζήτησε επίσης το χρονοδιάγραμμα κλινικών δοκιμών της Moderna. Η Moderna και η FDA είχαν μια προ-IND συνάντηση στις 19 Φεβρουαρίου 2020 και η εφαρμογή IND άνοιξε επίσημα την επόμενη μέρα. Η παγκόσμια πανδημία κηρύχθηκε στις 11 Μαρτίου 2020.

«Αυτοί οι οραματιστές θα μπορούσαν να προβλέψουν το μέλλον, μιας και είχαν τέτοια βεβαιότητα και άνοιξαν μια κλινική δοκιμή για το εμβόλιο, για το οποίο ανακοινώθηκε πανδημία ένα μήνα αργότερα», είπε η Latypova.

Η Latypova είπε επίσης στον Kennedy ότι η Moderna δεν διεξήγαγε μελέτες για να καθορίσει εάν το εμβόλιο mRNA της επηρέασε την ανδρική γονιμότητα.

«Δεν έχουμε ιδέα τι κάνει [το εμβόλιο] στους νεαρούς άνδρες που θέλουν να κάνουν παιδιά στο μέλλον», είπε.

Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν επίσης ότι οι δοκιμές της Moderna μελέτησαν τον μηχανισμό χορήγησης του εμβολίου, αλλά όχι το ωφέλιμο φορτίο του, που σε αυτή την περίπτωση είναι η πρωτεΐνη ακίδας

pronews.gr στο Instagram

Στο τέλος, η Latypova είπε: «Είναι απελπισμένοι να εμβολιάσουν κάθε άτομο στον πλανήτη γιατί δεν θέλουν να ξέρετε τι συμβαίνει».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .