Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 5

Συντάξεις: Πότε θα πληρωθούν οι αυξήσεις του 2023 - Οι κοπρίτες του Δημοσίου θα πάρουν μεγάλες αυξήσεις. Στον Ιδιωτικό τομέα ποιος έχει 30 χρόνια ένσημα αφού όλοι το γνωρίζουν ότι δεν τους κόλλαγαν ένσημα κανονικά οι εργοδότες τους.

"Οι πλούσιοι πλουσιότεροι" είναι το δόγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη


 Όσο για την ενίσχυση χαμηλοσυνταξιούχων των 400 ευρώ θα τους δώσουν ένα ψιχουλάκι για να συνεχίσουν να αργοπεθαίνουν με την βοήθεια του Μητσοτάκη. Για τις συντάξεις χηρείας εκεί είναι για κλάματα ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΣΕΛΕΣ !

Αν δεν έχουν γίνει εκλογές ως τότε, και ποια κυβέρνηση θα προκύψει θα δούμε. Έχουν προγραμματίσει στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να πάρουν στο τέλος Μαρτίου την

αύξηση τεσσάρων μηνών, καθώς θα λάβουν αναδρομικά την αύξηση για Ιανουάριο - Μάρτιο μαζί με την αύξηση του Απριλίου. Αντίστοιχα, αν οι αυξήσεις καταβληθούν στα τέλη Φεβρουαρίου - κάτι που θεωρείται λιγότερο πιθανό - τότε θα πληρωθεί η αύξηση για τρεις μήνες ταυτόχρονα. 

 Και ρωτάμε, αφού λένε ότι δεν έχουν λεφτά για να δώσουν σε χαμηλοσυνταξιούχους κάποια αύξηση να ζουν αξιοπρεπές που βρήκανε τα λεφτά και αυξήσατε τον μηνιαίο μισθό του Διοικητή του ΕΦΚΑ σε 7.483,104 ευρώ μεικτά(από 4.000 ευρώ που παίρνει σήμερα),και σε τέσσερεις(4) υποδιοικητές του (!!!) που αμείβονται με περίπου 3.600 ευρώ μηνιαίως μεικτά και ο επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικών Ερευνών(!) θα λαμβάνει μηνιαίως 5.986 ευρώ μεικτά. Για αυτούς έχουν για τους χαμηλοσυνταξιούχους μόνο δεν έχουν. Αυτή είναι κυβέρνηση των πλουσίων, των λαμογιών και της κλεφτουριάς!

Μ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .