Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο παπα - Τριαντάφυλλος Ξηρός

Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο παπα - Τριαντάφυλλος Ξηρός

Έφυγε από την ζωή ο παπα - Τριαντάφυλλος Ξηρός, ο πατέρας του Χριστόδουλου και Σάββα Ξηρού οι οποίοι εκτίουν τις ποινές τους στην φυλακή για την συμμετοχή τους στην «17 Νοέμβρη».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» τα δύο αδέλφια ζήτησαν να παραστούν στην κηδεία του πατέρα τους. Με βάση τα δεδομένα για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους, τα αδέλφια θα πρέπει να συνοδεύονται από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Τα δύο αδέλφια αρνήθηκαν να παραστούν στην κηδεία με συνοδεία από τα ΕΚΑΜ διότι δεν επιθυμούσαν να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην παραπάνω διαδικασία.

Ο παπά-Τριαντάφυλλος Ξηρός, είχε καταγωγή από την Ικαρία, υπηρέτησε πιστά την Εκκλησία, όχι μόνο στον τόπο της καταγωγής του, αλλά και στην Φλώρινα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη. Ήταν πατέρας δέκα παιδιών, έξι αγoριών και τεσσάρων κοριτσιών.

zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.