Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ηλίας Ψινάκης: Απάντα στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει εκπομπή με την Αννίτα Πάνια

Ηλίας Ψινάκης: Απάντα στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει εκπομπή με την Αννίτα Πάνια

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν  μετά την φημολογούμενη αποχώρηση της Αννίτας Πάνια από το Open, η παρουσιάστρια να μετακομίζει στο Mega και να παρουσιάζει εκπομπή με τον Ηλία Ψινάκη.

Ο Ηλίας Ψινάκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star», αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συνεργάζεται με την Αννίτα Πάνια.

 

«Η τηλεόραση είναι και για μένα και για την Αννίτα και για τον Βαγγέλη Περρή. Μιλάμε πάρα πολύ καιρό. Θέλουμε να κάνουμε κάτι ανατρεπτικό, έχει πάρα πολλή πλάκα αλλά δεν είναι για τηλεόραση. Το κόνσεπτ δεν είναι για τηλεόραση, τώρα θα δούμε τι θα κάνουμε… Ακόμα δεν έχω να δηλώσω κάτι, γιατί δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Οπότε τζάμπα με διακόπτεις» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.