Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Μπακογιάννης: Από σήμερα κλείνουν τα φώτα τη νύχτα στο Δημαρχείο της Αθήνας


 «Πρέπει να κάνουμε οικονομία και να δώσουμε το καλό παράδειγμα» είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ενημερώνοντας ότι από σήμερα πιλοτικά κλείνουν τα φώτα στο Δημαρχείο της Αθήνας.

«Οι δήμοι δεν πρέπει να δημιουργήσουν ένα άλλοθι, έχουμε κρίση άρα δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας» είπε μεταξύ άλλων.

«Ξεκινάμε το μεγαλύτερο έργο του Δήμου Αθηναίων μετά το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μιλάμε για τον ηλεκτροφωτισμό, που προβλέπει ότι θα αλλάξουμε τα φώτα και θα βάλουμε led, 46.000 φωτιστικά σε όλη την πόλη. Τι κερδίζουμε; Πρώτον καλύτερο φως.

»Επίσης, εξοικονόμηση 60%, και τρίτον όλο αυτό ελέγχεται αυτόματα. Όταν χαλάει μία λάμπα θα το βλέπουμε στο καντράν και θα μπορεί αυτόματα να πηγαίνει το συνεργείο.

»Είναι ένα έργο που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες. Θα μπορούσε να έχει τον τίτλο καλωσήλθατε στον 21ο αιώνα» είπε μεταξύ άλλων.


Σε ό,τι αφορά στην εγκληματικότητα, είπε ότι υπάρχει τεράστιο θέμα στο κέντρο. «Χρειαζόμαστε περισσότερες δυνάμεις», είπε.

«Η Αθήνα πονάει» είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι έχουν πολύ καλή συνεργασία με την αστυνομία αλλά ότι χρειάζονται περισσότεροι αστυνομικοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.