Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 8

Ουκρανία: Σάλος με ρεπορτάζ γαλλικού καναλιού που δείχνει παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά

Γκάφα ή προβοκάτσια;

Ανατριχιαστικές εικόνες μετέδωσε γαλλικό κανάλι κατά την διάρκεια ρεπορτάζ για τα παιδιά της Ουκρανίας, όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά από την Γαλλία.

Σε ρεπορτάζ για τα παιδιά της Ουκρανίας, ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός France 2, μετέδωσε εν αγνοία του, μια εικόνα δύο μικρών κοριτσιών που χαιρετούν ναζιστικά αντιγράφοντας τον χαιρετισμό των μεγαλύτερων που πολεμούν στο μέτωπο, αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος.

Οι συγκεκριμένες εικόνες όμως έχουν γίνει αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης με τους Ρώσους να δηλώνουν δικαιωμένοι για το ναζιστικό πρόσωπο της Ουκρανίας και τους Ουκρανούς να μιλούν για προβοκάτσια της Γαλλίας. Ταυτίζοντας μάλιστα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου προέδρου ο οποίος επιθυμεί άμεσα συνομιλίες με την Ρωσία προκειμένου να βρεθεί ειρηνική λύση στο ουκρανικό.

Δείτε την ανατριχιαστική εικόνα:

ρεπορτάζ με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου προέδρου ο οποίος επιθυμεί άμεσα συνομιλίες με την Ρωσία προκειμένου να βρεθεί ειρηνική λύση στο ουκρανικό.

Δείτε την ανατριχιαστική εικόνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .