Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ουκρανία: Σάλος με ρεπορτάζ γαλλικού καναλιού που δείχνει παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά

Γκάφα ή προβοκάτσια;

Ανατριχιαστικές εικόνες μετέδωσε γαλλικό κανάλι κατά την διάρκεια ρεπορτάζ για τα παιδιά της Ουκρανίας, όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά από την Γαλλία.

Σε ρεπορτάζ για τα παιδιά της Ουκρανίας, ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός France 2, μετέδωσε εν αγνοία του, μια εικόνα δύο μικρών κοριτσιών που χαιρετούν ναζιστικά αντιγράφοντας τον χαιρετισμό των μεγαλύτερων που πολεμούν στο μέτωπο, αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος.

Οι συγκεκριμένες εικόνες όμως έχουν γίνει αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης με τους Ρώσους να δηλώνουν δικαιωμένοι για το ναζιστικό πρόσωπο της Ουκρανίας και τους Ουκρανούς να μιλούν για προβοκάτσια της Γαλλίας. Ταυτίζοντας μάλιστα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου προέδρου ο οποίος επιθυμεί άμεσα συνομιλίες με την Ρωσία προκειμένου να βρεθεί ειρηνική λύση στο ουκρανικό.

Δείτε την ανατριχιαστική εικόνα:

ρεπορτάζ με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου προέδρου ο οποίος επιθυμεί άμεσα συνομιλίες με την Ρωσία προκειμένου να βρεθεί ειρηνική λύση στο ουκρανικό.

Δείτε την ανατριχιαστική εικόνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.