Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ “ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ”! ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ – ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΟΙ ΠΛΑΣΙΕ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ

FBDB

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επαναφέρει την πολιτική των απαγορεύσεων και των περιορισμών στους πολίτες αναφορικά με την «πανδημία» του Covid-19 τη στιγμή που σχεδόν όλες οι χώρες πλην των ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως η Κίνα έχουν αποσυρθεί.

Και σε όσες χώρες υφίστανται ακόμα οι πολιτικές των εμβολιασμών, δεν υπάρχουν απαγορεύσεις για τους πολίτες σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να το κάνουν.

Να σημειώσουμε επίσης ότι αποδεδειγμένα τα εμβόλια κατά του Covid-19 έχουν προκαλέσει «κύμα» θανάτων και νοσούντων με αυτοάνοσα, ειδικά τα εμβόλια mRNA.

Σύμφωνα με νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που τέθηκε τη Δευτέρα (12/9) σε διαβούλευση οι εργαζόμενοι τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα συνεχίζουν μέχρι και το τέλος του έτους να επιδεικνύουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού… σε διαφορετική περίπτωση θα υποβάλλονται σε rapid test έως το τέλος του 2022.

Αυτό ορίζεται στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

Στην πράξη σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του έτους, να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Άρα να είναι υποχρεωτικά πλήρως εμβολιασμένοι, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%95%ce%a0%ce%91%ce%93%ce%93%ce%95%ce%9b%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%9a%ce%a4%ce%97%ce%9d%ce%99%ce%91%ce%a4%ce%a1%ce%9f%ce%99-%ce%9f%ce%99-%ce%93/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.