Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα, την τέφρα την είχα στο σπίτι»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα, την τέφρα την είχα στο σπίτι» Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία άγνωστη αποκάλυψη για την πρώτη σύζυγό του με αφορμή την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη και όσα εξομολογήθηκε στην σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Δημήτρης Σούρας. 

«Είχε πεθάνει η πρώτη μου γυναίκα και την τέφρα της την είχα στο σπίτι μέχρι να πάμε στη Μήλο να την σκορπίσω, κι ο αδερφός μου αποτεφρώθηκε, κι εγώ μάλιστα την κράταγα σπίτι γιατί περίμενα να πάμε στη Μήλο να την ρίξω» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Ένα βράδυ την είχα πάνω (την τέφρα) και φώναζα Μαίρη κερδίζει ο Παναθηναϊκός, έμαθα να ζω με την τέφρα, βαθιά μέσα μου ήταν σαν να ζω στο νεκροταφείο, το ένιωθα μέχρι που την πήρα κι έγινε αυτό που έγινε».

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .