Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12

Νίκος Νικολόπουλος: Στην Ευρώπη ερευνούν στην Ελλάδα κουκουλώνουν


"Ζεματάει ο πληθωρισμός με ανατιμήσεις έως 261,3% (Έρευνα ΕΛΣΤΑΤ)"

Ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Νικολόπουλος,  Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος. συμμετείχε στην διαδικτυακή εκπομπή “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ” με θέμα τον πληθωρισμό  και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Ελλάδος.

Μεταξύ των άλλων επεσήμανε τα εξής: 

“Κόβουν και από τα τρόφιμα 1 στους 2 μισθωτούς δύσκολα τα βγάζει πέρα. Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ λεει ΟΧΙ στην Απελπισία:

Καθημερινά ανεβαίνουν οι τιμές σε τρόφιμα και υπηρεσίες, ενώ δεν γίνεται καμία αύξηση σε μισθούς και συντάξεις… Η ακρίβεια αλλάζει τις πολιτικές ισορροπίες. Εμείς  Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ καταθέσαμε ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.”

Για το θέμα των υποκλοπών δήλωσε πως:  “ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ. Στην Ευρώπη ερευνούν στην Ελλάδα κουκουλώνουν, αναφέροντας πως στην έρευνα του Ευρωβαρόμετρου για Ιούνιο και Ιούλιο του 2022, η κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ είχε την εμπιστοσύνη του 22% των Ελλήνων.

Επίσης, τόνισε πως ο Μητσοτάκης  δε Θα κάνει τίποτα παρα μια ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Δεν μπόρεσε  να αντιστρέψει τη δυσμενή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η κυβέρνηση του, λόγω του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών και της άσχημης οικονομικής κατάστασης των πολιτών…  Το πακέτο παροχών για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης ενεργειακής κρίσης είναι κατώτερο των αρχικών υποσχέσεων.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη  νέα απόφαση για τη απαλλαγή μαθητών από την ενεργό συμμετοχή στο μάθημα των Θρησκευτικών δηλώνοντας τα παρακάτω:

“ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ - Σύσσωμα τα χριστιανικά σωματεία κατά της απαλλαγής από τα Θρησκευτικά. Ο Μητσοτάκης ως καλός και πρόθυμος υπηρέτης της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ έδωσε εντολή , να μην είναι πια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία , όπως ρητά επιτάσσει το Σύνταγμα … ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ !  Εμείς της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ είμαστε ορκισμένοι να βάλουμε ΓΕΡΉ ΠΛΑΤΗ στον επερχόμενο ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ για να αντιμετωπίσει με σθένος και επιτυχία το χάος που θα παραλάβει από την Κυβέρνηση των ΑΧΡΗΣΤΩΝ του μουσαφίρη…

ΥΓ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

https://www.facebook.com/100003159213021/videos/642539107488505/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .