Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 8

Χίλαρι Κλίντον: Ο λόγος που άρχισε να φοράει παντελόνια και εγκατέλειψε δια παντός τις φούστες


Η Χίλαρι Κλίντον αποκάλυψε γιατί άρχισε να φοράει παντελόνια αντί για φούστες μετά από μια κρατική επίσκεψη στη Βραζιλία το 1995.

Η Χίλαρι Κλίντον αποκάλυψε γιατί άρχισε να φοράει παντελόνια αντί για φούστες μετά από μια κρατική επίσκεψη στη Βραζιλία το 1995. Η πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι φορούσε ένα κρεμ κοστούμι με φούστα κατά την επίσκεψή της στη Βραζιλία όταν οι φωτογράφοι άρχισαν να την «πολιορκούν» με κλικ.

«Καθόμουν σε έναν καναπέ και ο Τύπος μπόρεσε να μπει», είπε στη Nόρα Ο’Ντόνελ της εκπομπής Sunday Morning του CBS «Υπήρχαν πολλοί που τραβούσαν». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μερικές φωτογραφίες από εκείνο το ταξίδι, στις οποίες φέρεται να φαινόταν το εσώρουχό της, χρησιμοποιήθηκαν αργότερα σε διαφημίσεις για μια βραζιλιάνικη μάρκα εσωρούχων.

«Ξαφνικά ο Λευκός Οίκος ειδοποιήθηκε για αυτές τις διαφημιστικές πινακίδες που με δείχνουν να κάθομαι – νόμιζα ότι τα πόδια μου ήταν ενωμένα – αλλά ο τρόπος με τον οποίο τραβούσαν…», είπε η Κλίντον. «Και μετά άρχισα επίσης να έχω την εμπειρία να έχω φωτογράφους όλη την ώρα.

«Ήμουν σε μια σκηνή, ανέβαινα σκάλες – και εκείνοι ήταν από κάτω μου. Απλώς δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω, οπότε άρχισα να φοράω παντελόνι».

Τον περασμένο μήνα, η Κλίντον πήρε το μέρος της πρωθυπουργού της Φινλανδίας Σάνα Μάριν, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της να χορεύει σε ένα πάρτι στην Καρταχένα κατά τη διάρκεια της θητείας της ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

«Όπως είπε η Aν Ρίτσαρντς, ο Τζίντζερ Ρότζερς έκανε ό,τι έκανε ο Φρεντ Αστέρ Απλώς το έκανε προς τα πίσω και με ψηλά τακούνια.» Εδώ είμαι στην Καρταχένα ενώ ήμουν εκεί για μια συνάντηση ως υπουργός Εξωτερικών. Συνέχισε να χορεύεις, @Μαρίν Σάνα», έγραψε η Κλίντον στο Twitter, στηλιτεύοντας την κριτική που αντιμετώπισε η Φινλανδή πρωθυπουργός ως μισογυνική.

Η φωτογραφία δείχνει την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ και ηγέτη των Δημοκρατικών να χορεύει σε ένα σουαρέ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Κολομβίας με τα χέρια της στον αέρα σε μια εκδήλωση πριν από μια δεκαετία. Η φωτογραφία είχε γίνει πρωτοσέλιδο εκείνη την εποχή καθώς η Κλίντον εθεάθη να πίνει μπύρα και να χορεύει ρούμπα υπό τους ήχους κουβανέζικης μουσικής.

 https://24wro.com.gr/2426110/chilari-klinton-o-logos-pou-archise-na-foraei-pantelonia-kai-egkateleipse-dia-pantos-tis-foustes/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .