Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

Η τρύπια σόλα του απολωλότος Πρίγκιπος

Η τρύπια σόλα του απολωλότος Πρίγκιπος

ΠΚ

Ήταν μία χαρά παιδί, αυτό το κοκκινομάλλικο πριγκιπόπουλο που το στείλανε ακόμη και στα υψίπεδα του Αφγανιστάν για να τονωθεί το ηθικό και να ενισχυθεί το γόητρο της ξεχασμένης, γηραιάς ,αλλά μιλάμε για πολύ γηραιάς, Αλβιώνος.   

Αφού το εκπαίδευσαν, το έντυσαν, το προώθησαν και το έστυψαν σαν λεμονόκουπα, το πριγκιπόπουλο αποφάσισε, άντε τώρα να καταλάβεις, να το παίξει άνετος και ωραίος, ανεξάρτητος και μάγκας. Παντρεύτηκε την δικηγόρο από το σήριαλ Suits (μία από τις κλασσικές σαχλαμάρες της αμερικανικής τηλεοπτικής παραγωγής δεύτερης κατηγορίας και βάλε) για να πουλήσει νταηλίκι στην γιαγιά και τον παππού του, τον αδελφό του και τον μπαμπά του τον Κάρολο που η τύχη ή η ατυχία του

επιφύλασσε περιπετειώδη γηρατειά. Διότι μόνον αν έχεις υπογράψει συμβόλαιο με τον διάολο, καταλήγεις στα 73 σου να διαδέχεσαι την Ελισάβετ σε περίοδο ενεργειακής πενίας, πληθωρισμού, πολέμου στην Ουκρανία, απόλυτης ακρίβειας και μία πρωθυπουργό που τη λένε Τρας, όνομα που αν γραφτεί ανορθόγραφα παραπέμπει σε  σκουπίδι ή σκουπίδια, όπως θέλετε.

Ο Χάρι, διότι περί του Χάρι πρόκειται ντύθηκε ο κακομοίρης με το χιλιοφορεμένο και ταλαιπωρημένο φράκο και φόρσε τα μαύρα μποτάκια του αλλά φευ…ο φακός ο προδοτικός, ο μέγας, αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής. Η σόλα του πρίγκιπα είναι τρύπια όπως λένε «ο βασιλιάς είναι γυμνός» κλπ.

Δεν ήξερες, δε ρώταγες...;! Δε σου είχαν πει τι παθαίνει όποιος το σκάει από το μαντρί; Λιώνουν οι σόλες του, αγαπητέ πρίγκιπα, και όταν τρυπήσουν για τα καλά πάντα θα υπάρχει μία αδιάκριτη κάμερα για να καταγράψει την ιστορική αλήθεια.

Για του λόγου το αληθές, ιδού ο Χάρι, ιδού το μποτάκι, ιδού και η μεγαλοπρεπής τρύπα. Όπως λένε «απέξω κούκλα και από μέσα πανούκλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .