Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Κώστας Καζάκος δωρίζει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

Τη μεγαλειώδη πράξη του Κώστα Καζάκου να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, γνωστοποίησε το ΚΚΕ.

Ο Κώστας Καζάκος ο οποίος απεβίωσε χθες Τρίτη (13/9) σε ηλικία 87 ετών, λίγο πριν το τελευταίο του ταξίδι αποφάσισε να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική σχολή Αθηνών για το μάθημα της Ανατομίας.

Την πράξη αυτή αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Όπως γράφει, « Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους».

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: "Έφυγε" από τη ζωή ο Κώστας Καζάκος


Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00».

Η διαφορά ηλικίας δεν πτόησε τον Καζάκο να ερωτευτεί τη νεαρή χορεύτρια  Βασιλική Μακρή - Aftodioikisi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.